Miért érzem állandóan ezt az érzést?
Bocsánat, hogy ebbe a kategóriába írtam, de nem tudtam máshova írni :/
Mivel ezt az érzés-sorozatot nem tudom megfogalmazni, inkább leírom a példákat:
1. Amikor a lovardában vagyok délután úgy érzem, hogy muszáj hazamennem.
2. Amikor estefelé (7 órától) megyünk haza akkor is olyan érzésem van, mint az előzőnél. Pláne, amikor villognak már a jelzőlámpák--> na akkor őrületes (nem honvágy szerű dolog!!) érzés kerít hatalmába.
3. Mikor itt aludt a barátnőm 2 éjszakát, akkor a második nap reggelén a szüleim nagyon elkezdtek hiányozni, (pedig a másik szobában voltak) úgy éreztem magam, mintha muszáj lenne őket látnom..
4. Amikor másnál vagyok (pl. barátnő) őrületes honvágy szerű érzésem van, hiányoznak a szüleim, stb.
5. Délutánonként úgy érzem, hogy félnem kell a másnaptól
6. Régebben (a nővéreim már elköltöztek, nem nálunk laknak) elkezdtem sírni (amikor kijöttek,) mikor hazamentek.
7. Itthon szeretek a legjobban kuksolni, még akkor is, amikor a szüleim dolgoznak. Főleg most, hogy kezdődik a suli nincs kedvem sehova sem elmenni, CSAK itthon szeretnék lenni.
8. Suliidőszakban délutánként majdnem sírva fakadok a suli miatt :S pedig ott vannak a jó barátaim, stb.
9. Esténként a gépezésnél is úgy érzem, hogy muszáj a szüleim között lennem..
Ezek ilyen megfogalmazhatatlan érzések :/ Miért vannak ezek?
Kérlek titeket, normális válaszokat szeretnék kérni, akinek csak rosszindulatú megjegyzései vannak, az inkább meg se szólaljon, köszönöm :) Tényleg nagyon rossz ez az érzés-sorozat :((
13/L

Szerintem lehetett valami a multban, amikor azt hitted, komolyan a szüleid elvesztesetöl kell tartanod, es ezt a nyomot hagyta benned.
Kineziologus vagy esetleg hipnoterapeuta tudna segiteni.

Köszönöm szépen mindenkinek :)
Próbálok tenni ez ellen valamit, amiket írtatok, remélem hamar elmúlik ez az érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!