Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem állandóan ezt az...

Miért érzem állandóan ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy ebbe a kategóriába írtam, de nem tudtam máshova írni :/

Mivel ezt az érzés-sorozatot nem tudom megfogalmazni, inkább leírom a példákat:

1. Amikor a lovardában vagyok délután úgy érzem, hogy muszáj hazamennem.

2. Amikor estefelé (7 órától) megyünk haza akkor is olyan érzésem van, mint az előzőnél. Pláne, amikor villognak már a jelzőlámpák--> na akkor őrületes (nem honvágy szerű dolog!!) érzés kerít hatalmába.

3. Mikor itt aludt a barátnőm 2 éjszakát, akkor a második nap reggelén a szüleim nagyon elkezdtek hiányozni, (pedig a másik szobában voltak) úgy éreztem magam, mintha muszáj lenne őket látnom..

4. Amikor másnál vagyok (pl. barátnő) őrületes honvágy szerű érzésem van, hiányoznak a szüleim, stb.

5. Délutánonként úgy érzem, hogy félnem kell a másnaptól

6. Régebben (a nővéreim már elköltöztek, nem nálunk laknak) elkezdtem sírni (amikor kijöttek,) mikor hazamentek.

7. Itthon szeretek a legjobban kuksolni, még akkor is, amikor a szüleim dolgoznak. Főleg most, hogy kezdődik a suli nincs kedvem sehova sem elmenni, CSAK itthon szeretnék lenni.

8. Suliidőszakban délutánként majdnem sírva fakadok a suli miatt :S pedig ott vannak a jó barátaim, stb.

9. Esténként a gépezésnél is úgy érzem, hogy muszáj a szüleim között lennem..

Ezek ilyen megfogalmazhatatlan érzések :/ Miért vannak ezek?

Kérlek titeket, normális válaszokat szeretnék kérni, akinek csak rosszindulatú megjegyzései vannak, az inkább meg se szólaljon, köszönöm :) Tényleg nagyon rossz ez az érzés-sorozat :((

13/L

2011. aug. 24. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetett valami a multban, amikor azt hitted, komolyan a szüleid elvesztesetöl kell tartanod, es ezt a nyomot hagyta benned.

Kineziologus vagy esetleg hipnoterapeuta tudna segiteni.

2011. aug. 24. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem enyhe szorongás, otthon érzed magad igazán biztonságban
2011. aug. 24. 21:28
 3/5 anonim válasza:
szerintem azért, mert félsz hogy bármi történhet a szüleiddel elvesztheted őket. persze ezek nem reális dolgok de félsz, mert szereted őket. ha a barátnőd ottvan úgy érzed kihasználod őket és keveset vagy velük inkább a barátaiddal stb. szerintem legyél sokat a szüleiddel emlegesd hogy szereted őket, és a legfontosabb, találd meg az egyensúlyt. :) ez tudom bonyolultnak hangzik, de hidd el nagyon is tudom mit érzel :)
2011. aug. 24. 21:30
 4/5 anonim válasza:
100%
Egyszerűen nem tudsz önállósodni, (persze ez ennyi idősen teljesen természetes) túlságosan kötődsz a szüleidhez. Megvárhatod amíg ez elmúlik, amikor rendesen elkezdesz kamaszodni és a hormonjaid azt "súgják" neked hogy egy férfi igenis önálló... úgyhogy el fog múlni!
2011. aug. 24. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :)

Próbálok tenni ez ellen valamit, amiket írtatok, remélem hamar elmúlik ez az érzés :)

2011. aug. 25. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!