A szivem 80/85 öt ver percenként. Ez baj lehet? 16/F vagyok.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:44
Neked aztán jó alacsony.Most úlve nem érzem de ha felállok hajolok pakolok egyből érzem.
Hát rendben.Most megpróbálok spórtolni:)
Köszönöm mindenkinek és Várom nagyon a válaszokat.És minden választ jónak értékeltem eddig...:D
Ne érzékeld a válaszokat jónak mert nem azok. Igen, probáltak segíteni legjobb tudásuk szerint de attól még amit írtak nem helyes, csak etikus.
Nyugalmi állapotban:
6-15 éves korig - 70-100 szívütés per perc
18 és fölött - 60-100 szívütés per perc
Nincs mitől félned. Ez normális.
Utolsó köszönöm szépen.:)
És akkor a spórt sokat segíthet igaz?
A szívem 80/85 öt ver percenként. Ez baj lehet?
Igen meg fogsz halni úgy 60 évesen.
Hogy a fejedben érzed, az nagyon idegesítő.Nem lehet, hogy inkább a szívdobogásodat hallod a füledben?Nekem szokott ilyen lenni elég sűrűn.Nálam úgy tűnik, idegi eredetű,szorongós, pánik betegségre hajlamos vagyok.
Ez a dobogás érzés lehet attól is, ha esetleg nagyon feszesek az izmaid, főleg a nyak, fej tájékán.Próbálj relaxálni , tanuld meg szándékosan ellazítani a nyaki és környéki izmokat is, jót tehet még a nyakmasszírozás és a torna, de mivel nem sportolsz, óvatosan kezdj neki a rendszeres mozgásnak.Én az otthoni, nem megerőltető gimnasztikát javasolnám, az átmozgat, de nem hajtja meg nagyon a szíved.Majd később, ha edzésben leszel és lesz kedved, akkor majd valami komolyabb mozgás is jöhet.
Tehát, ha sokat idegeskedsz, feszült vagy, attól is lehet a kellemetlen szívdobogás érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!