Hogyan kell függetlenítenünk magunkat a világ dolgaitól?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 22:05
11/15 anonim válasza:
Vonulj el egy időre, ha teheted meditálni. Sajnos ez keveseknek adatik meg. Máskülönben a leírt viszonyok között szinte lehetetlen.
12/15 anonim válasza:
Látom ostoba ötletet is kaptál. /joint.../ És akkor mi lesz utána? Meddig tart? Ér-e valamit ez az ál-kikapcsolódás? Vagy ebben akarsz leledzeni folyamatosan?
13/15 A kérdező kommentje:
Nem...néha persze beleesnék ebbe a hibába. Igen, tudom, hogy lehetetlen, és próbáltam meditálni, és imádkozni is mélyebben, de valami mindig visszahozott a valóságba. Verseket szoktam még írni, de nincs annyi ihlet, hogy egész nap kitartson.
2011. aug. 20. 15:42
14/15 homo ludensz válasza:
Valahogy úgy van ahogyan az első írta egyszer szocializálódtál talán nem eléggé s most nehezen boldogulsz a "világgal". Függetleníteni csak a remetéknek sikerült bár azoknak is hordtak némi élelmet ezért maradt egy vékony szál a világgal. A versírás jó de ha megnézed a költök életét szinte mindnél borítékolható a tragikus befejezése a létüknek. Kiegyensúlyozott lélek ritkán alkot maradandót.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiegyensúlyozott lélek. És nem is csodálkoznék ha életem, mint színdarab tragikus végű lesz, hisz eddig is az volt, és most is az.
2011. aug. 20. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!