Miért ILYENEK a mai fiatalok?

Magyarországon mikor NEM ittak és dohányoztak az emberek (fiatalok és idősebbek egyaránt)???? Mióta világ a világ azóta itt ilyen az élet, ahhoz képest a mai fiatalok még később kezdik, mert 15-16 éves korukig általában nem isznak, míg régebben teljesen normális volt, hogy a gyereket is pálinkával és borral itatták, de egy 13-14 éves srác már ihatott együtt az apjával rendesen nagyapám fiatalkorában.
Te hol élsz mégis, timbuktuban?
Én se iszom, de mélységesen felháborít, amikor valakinek egyszerűen túl sok a szabadideje és azzal foglalkozik, hogy MÁSOK mit csinálnak. Ehhez semmi közöd nincs, a saját életeddel törődj, ha te nem akarsz, akkor nem iszol, nem drogozol, nem cigizel. Mindenkinek legyen a sajét döntése, hogy hogyan él, mi fér bele neki és mennyire fontos az egészsége...

Nem tudom mért ilyenek,de szerintem a szülők is sok mindenről tehetnek,mert folyton mindent megadnak nekik és cserébe semmit nem követelenek,meg igen sok a lusta,már-már elkényesztettett köztük,akiket mint a kisgyerekeket úgy kiszolgálgatnak.Csak adnak és nem kérnek cserébe,ami nem jó szerintem.Nem is becsülik a szüleiket se ezek a fiatalok és nem értékelnek semmit,mert az a megszokott hogy mindent megkapnak és semmit nem kell tenni érte,csak nyafogoni.És a szülő engedi el őket akár 14 évesen diszkózni,ő dugja a kezükbe a pénzt,amit arra bas@znak el amire csak akarnak,cigi stb.Meg megmagyaráznak mindent az ősők,hisz jaj pl.Klárika is elengedte a 14 éves gyerekét reggelig bulizni akkor én mért ne tenném,meg más világban élünk már,ez ma már elfogadott,meg xy fia is cigizik ennyi idősen,ilyen szövegekkel mentegtik magukat.És mindent a változó világra,társadalomra fognak,amibe ők engedik el,amit ők maguk teremtettek,ha úgy vesszük.Meg vicces az egész,mert a bulihoz,a piához,cigihez nem kicsi a gyerek,de ahhoz hogy elintéze az iskolai ügyeit,vagy nyáron bevásároljon otthonra,valamit csináljon is a buli,meg a gépezés helyett,szóval kicsit dolgozon ahhoz kicsi még,meg ha el kell menni tankönyvekért a suliba szeptemberbe,akkor jönnek az ősők,veszélyes világban élünk,annyi pénzel nem szabad elengedni,mennyi veszély van,de az éjszakai buli az nem veszélyes,vagy ha épp valamelyik bevásárló centrumba kell 30-40 rugót elverni.
Szánalmasak,meg nevetésgesek a mai fiatalok sokszor,mert előadják magukat és otthon meg mindent más csinál helyettük annyira nagyok valójában.De szerintem igen nagy a felelősségük ebben a szülőknek is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!