Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tehetnék szert önbecsül...

Hogyan tehetnék szert önbecsülésre?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor értéktelennek érzem magam, illetve azokat az eredményeket is, amiket elérek. Egyszerűen szó szerint nem tudom magam megbecsülni, büszke lenni magamra, és emiatt úgy érzem, hogy mások is értéktelennek látnak.

Elég mélyen gyökerezik a problémám, de hiába tudom, hogy mi a gond és hogy valószínűleg mi vezetett ide, nem tudom hogyan oldjam meg a problémát.

2011. aug. 11. 21:14
 1/3 anonim válasza:
Megtudom érteni a problémádat, én is így vagyok vele... azt csak te tudhatod hogy mire van szükséged ahhoz, hogy érezd magad "valakinek". Én személyszerint a sportból próbálom megszerezni önbecsülésem. Remélem kicsit tudtam segíteni :)
2011. aug. 11. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Foglalkozz masok problemaival es probalj nekik segiteni abban amiben tudsz. Egyreszt eltereled a sajat figyelmed magadrol masreszt megbecsulnek es ertekelni kezdenek masok. Innen pedig egyenes ut vezet onmagad megbecsulese fele.
2011. aug. 11. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán a helyére kellene raknod a problémáidat. A tőled függetleneket nem kéne magadnak felróni, a tőled függőket pedig lehetőség szerint meg kellene oldanod. Keress szépirodalmat a problémádra. Nem véletlenül voltak azok az iskolai kötelező olvasmányok.
2011. aug. 11. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!