Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmehetek így pszichológushoz/...

Elmehetek így pszichológushoz/-áterhez?

Figyelt kérdés
Nincsen semmi iratom, beleértve a TAJ-kártyát is (elhagytam és nem két nap a pótlása), de a TAJ-számom tudom, és a kerületi rendszerben benne vagyok. Így el tudok menni akár az ügyeletre? Nagyon nagy szükségem lenne rá, félek hogy kárt tennék magamban vagy idegösszeomlást kapnék mire meglesznek az iratok... (Az sem mellékes, hogy fiatalkorú vagyok.)
2011. aug. 10. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is elveszett, én is tudom a TAJ-számom, engem is fogadnak mindenhová így is.
2011. aug. 10. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm. Esetleg valaki tudja, hogy a Szent Imre Kórházon kívül hol van a XI. kerületben ügyelet? Mire valahova időpontot kapnék addigra meg is kövülök, de a Szent Imrében ha haldoklik az ember lánya, akkor is csak szülővel fogadják, ha kiskorú. :S És senki nem tud most eljönni velem...
2011. aug. 10. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Találkozzunk, beszélgessünk, többet ér mint egy pszichiáter, az csak begyógyszerez.
2011. aug. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!