Nem is tudom, hogy hívják ezt ami velem van, de nagyon zavar, már vagy 2hónapja van, és így nem igazán lehet bírni. Mi ez? Mit csináljak?
Nekem is ovális az arcom. Meg nagy a fejem.
Találni kell egy jó fodrászt és őt megkérni, hogy olyan frizurát alakítson ki, ami előnyös az arcformádhoz.
Nekem ez bevált.
Egyébként tiniként rosszabb volt a helyzet, aztán valahogy előnyömre változtam. (vagy csak megtanultam együtt élni az alakommal és előnyös frizurát és kiegészítőket választani)
Kamaszkoromban sokat sírtam emiatt, és nem értettem, nekem miért nincs kis cuki fejem, babaarcom és pisze orrom, mint a többi lánynak.
Anyu arca is kerek és szép, tesóm arca is, nem értettem, hogy miért lettem ilyen gnóm.
De hát hiába bőg az ember bezárkózva, attól nem lesz jobb.
Inkább irány a fodrász, és tessék előnyös frizurát vágatni! (nekem mákom volt, mert hosszú, dús hajam van, amiből könnyű bármit alakítani)
24/L
Hidd el a legtöbb lány átesik ugyanezen a problémán tizenévesen..:)
Én is állandóan sírtam, hogy jujj csúnya vagyok, de azóta rájöttem hogy ennek nincs értelme. Belenéztem a tükörbe és egy rondaságot láttam. Egyébként nem hiszem, hogy annyira ronda lennél, mert a legtöbb lány, ahogy én is tettem, kicsit elferdítettem a dolgokat... ezalatt azt értem, hogy legbelül tudtam, hogy nem is vagyok olyan csúnya, csak mástól vártam el, hogy ezt bebizonytsák...
kezdd el nézegetni magad a tükörben... fedezd fel magadban a szépséget...eleinte talán nem fog menni, nekem se ment, de hidd el ebből ki fogsz nőni :) nekem kb fél évembe tellett mire leküzdöttem a több éven át tartó önbizalomhiányomat... :) de sikerült!:)
egyébként, hogy az emberek szépnek látnak-e vagy sem, az leginkább attól függ, hogy te hogyan érzed magad a bőrödben;) hidd el, hogyha úgy mész végig a folyosón a suliban, hogy vidám vagy, nevetsz, jól érzed magad a bőrödben, akkor minden fiú kacsingatva néz végig rajtad;) (tapasztalat:D velem is ezvolt pedig előtte észre sem vettek:P)
ha kilógsz a sorból az sose baj :D
gondolj csak bele a legtöbb lány szinte ugyanúgy néz ki főleg a cicababák :D
te legalább különleges vagy az arcformáddal :)
Ur isten nem tudom mirol beszelsz olvastam amiket irtatok es kb azt hittem h az ovalis arc valami betegseg amirol nem tudtam. Az ovalis arc noies, szep az egyik legszebb.
Nekem teglalap alaku a fejem a szememnel meg kiugrik igy kb 6szog lesz belole. Amugy rengeteget lehet valtoztatni egy jo fizuraval, megfelelore szedett szemoldokkel, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!