Mit tegyek félek a magasban?
Figyelt kérdés
irigylem a barátaimat, ők nyugodtan felmásznak egy magasabb fára, de én nem merek. mit tegyek? reménytelen vagyok?2011. júl. 16. 21:05
1/7 yuda válasza:
Vanak emberek akik nem kedvelik a magasságokat, mások a körhinta gyorsaságát és sorolhatnám, de az a hihetetlenül jó hírem számodra, hogy abszolute teljes életet le lehet élni ezek a kellemetlen szituációkon kívül is :D
Fel a fejjel, legfeljebb nem mászol magasba.
Ennél ne legyen soha nagyobb problémád és boldog életed lesz!
3/7 anonim válasza:
egyszer próbálj meg leugrani...
állítólag ha szembenézel vele utána megszűnik az ilyesmi.
4/7 EszterFee válasza:
Általában a magassagtol való felelem az gyermekkorra vezethető vissza. Ki lehetne deríteni mi okozza egy pár kérdéssel. Ha megtalálod az eredetet, és elfogadod a tényt ami anno történt, el fog múlni a félelmed. Valószínű te egy kontroll ember vagy.... Vagy?
5/7 anonim válasza:
állítólag az előző életedből hoztad magaddal. történt akkor valami : pl le zuhantál valahonnan
6/7 anonim válasza:
Nekem 1, 2 éve lett tériszonyom de nem nyugodtam bele mindig kerestema helyzetet h csináljak vmit a magasban (igaz néha majdnem összesz*rtam magam) de sikerült :)
7/7 anonim válasza:
De ha meg az előzöböl hoztad akkor sztem vidd is át a következőbe.lehet lebirod rázni ! én szerencsére csak a jo dolgaimat hoztam .beleke vágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!