Miért mindig a jóval idősebb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Nem tudom az okát, de mostanában mindig olyan pasik tetszenek nekem, akik jóval idősebbek nálam. Konkrét példa: volt egy férfi, aki tetszett, csak éppen 35 (!) éves. Lehetett volna valami, mert nem voltam neki közömbös, ha nem riad vissza a koromtól. Másik példa, beleszerettem egy fiúba, aki 29 éves. Nem értem magam, mert az első akár apám is lehetne... Miért lehet ez?
16/l
2011. júl. 16. 00:21
1/7 Hmmmmm válasza:
Bizony, ezt hívják apakomplexusnak..
2/7 A kérdező kommentje:
És ez mitől alakulhatott ki nálam? Mi válthatta ki így hirtelen. Régebben a korombeliek tetszettek.
2011. júl. 16. 00:59
3/7 anonim válasza:
meg tudod fogalmazni mi tetszett bennük?
4/7 A kérdező kommentje:
Hű ... mindkét srácnak a jelleme, a viselkedése ragadott meg, a külső nem volt elsődleges szempont.
2011. júl. 16. 01:09
5/7 anonim válasza:
na itt a baj igen :D megértem én is, hogy a normális intelligens magabiztos nem gyerekes férfiak jönnek be, nincs ebben semmi rossz, csak sajnos sok csalódás fog érni ha ennyivel idősebbekkel jössz össze. Van pár fiatalabb ilyesmi srác is, csak nem gyakori, de léteznek. Én a helyedben őket próbálnám "megtalálni"...
6/7 Hmmmmm válasza:
Első vagyok. Nem vagyok pszichológus, ráadásul nem is ismerem a háttered. A kislányok gyakran felnéznek apukájukra és később hozzá hasonló egyéniségű és vagy külsejű férfit választanak. Ez teljesen természetes, de ekkora korkülönbségnél valóban nem fog működni a kapcsolat.
Ne aggódj, kinövöd ;)
7/7 spongyi válasza:
Nyugodj meg valószínű h téll az apukád stílusát meg személyiségét keresed de az a fontos h a korosztályodban mozogj ijen téren és ott találd meg ezt a személyiséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!