Normális ha imádom a növényemet?
Figyelt kérdés
Kaptam a barátomtól egy Madagaszkári pálmát.Vastag szára van és tüskékkel van borítva.Csak a tetején vannak levelek.Normális ha imádom ezt a növényt??Nem is olyan szép,mivel tüskés,de akkor is olyan gyönyörű nekem.Lehetséges azért,mert a barátom jut az eszembe róla?Sosem szerettem a kertészkedést,mégis mostanában több időt töltök az áruházak cseréposztályain mint máshol :S Mindíg új szép kis cserepet szeretnék neki venni,pedig már annyi van.Nem vagyok teéjesen komplett ugye?(15 éves vagyok)2008. febr. 26. 18:55
1/4 anonim válasza:
ez valami pótcselekvés nem? :-))
de azért jó érzés, ha a párod ekkora örömet okozott neked ezzel a növénnyel!!
2/4 anonim válasza:
én meg nem a barátomtól kaptam a kaktuszaim, mégis annyira bírom őket, hogy néhánynak még neve is van:D én vagyok az aki nem komplett
3/4 A kérdező kommentje:
Hát jobban örültem neki mint a vörös rózsának.Nemtom oylan mintha a gyermekem volna a barátom,van amikor beszélek is hozzá...de kom.Én is adtam neki nevet :)))) Köszy a válaszokat!!
2008. febr. 26. 19:42
4/4 anonim válasza:
jujj egy Kaktuszt én is mindig akartam :D :))
már a nevét is eldöntöttem.Edward lenne aztán vennék neki valamikor egy lányt,ő lenne .... neki még nem döntöttem el a nevét,és vennék két picike kaktuszt is,ők lennének az ikergyerekek,és úgy hívnák őket hogy Csiperke és Csuporka ^.^ :3
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!