Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tolerálják a psziché...

Miért nem tolerálják a pszichés betegeket?

Figyelt kérdés

Példa: A pécsi Egyetemi lövöldözés. Nem ő volt a hibás, hanem akik cukkolták, mert nem tudták befogadni. És a lány még azt nyilatkozta:- Az a szerencsétlen hülye.

Egyáltalán semmilyen pszichés beteget nem tudnak elfogadni, kinevetik őket, nem segítenek rajtuk. Senki emberfia. És utánna csodálkoznak, hogy mi a vége.

2011. jún. 13. 00:29
1 2
 11/18 homo ludensz ***** válasza:
Rossz alvó vagy? 00.29 ez a kérdésed feltevésének időpontja s ilyenen töprengsz? A pécsi Egyetemi lövöldözőt talán meg kellet volna simogatni s a főhelyre ültetni? Az lett volna a humánus magatartás? Sajnálom én is,sivár gyermekkor,szülői meg nem értés,keveset meséltek neki elalvás előtt és mint írod mikor megnőtt nem fogadták be.Tudod ahhoz hogy valakinek barátai legyenek az nem csak a barátokon múlik.Inkább arra lennék én kiváncsi kinek a pénzén éldegélt évekig az egyetemi évei alatt míg ott téblábolt? Lehet ha elmegy dolgozni valamit elfárad és lefekszik aludni.
2011. jún. 13. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Én meg tudom érteni az ilyen embereket, mivel nekem is sok bántást kellett eltűrnöm a suliban. Egy idő után rám is rámászott ez az egész, hogy én más vagyok, nem tudnak befogadni, nekem is tele volt a fejem zavaros, gonosz gondolatokkal, de rájöttem, hogy ennek semmi értelme. Így az emberölésnek sem volt értelme. Nem tudom kiket lőtt le, de ha olyat lőtt meg, akit sose ismert az még nagyobb hülyeség volt, mintha olyat lőtt volna meg, aki bántotta. Ő nem jött rá a megoldásra, túlzottan elborította a gyűlölet. Ettől függetlenül az emberek viselkedése, amikor csordákba verődnek, undorító, visszataszító. Szerencsére találtam magamnak igazi barátokat, és kerüljük a csoportosodást..
2011. jún. 13. 15:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Embergyűlölők.
2011. jún. 13. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Inkább bizonyos emberi tulajdonságokat gyűlölők :)
2011. jún. 13. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Khm.. és aki szétlövi embertársait, azt minek neveznéd?
2011. jún. 13. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha az ember elmegy a pszichiáterhez, akkor mindenki bolondnak fogja tartani, kiközösítik, nem segítenek rajta. Emiatt nem mennek el azok, akiknek pedig szükségük lenne a pszichiáterre, így még rosszabb lesz az állapotuk.

Emlékszem, egy régi skizofrén ismerősünk járt nálunk vendégségben. Minden jól ment addig, amíg nem teáztak édesanyámmal. Miután megitta a kávét, remegni kezdett és vacogni, és félt, hogy valakik meg akarják mérgezni. Orvost kellett hívni hozzá, aki átvette vele a gyógyszerezést, és új gyógyszert is felírt. Nagyon ijesztő volt.

2011. jún. 13. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Én azokat nagyon becsülöm akik a pszichés problémáikat felismerve segítségért fordulnak és törekednek környezetüknek nem ártani.

Persze Magyarországon az ellátórendszer szolgáltatásai általánosítással kritikán aluliak.

2011. jún. 13. 21:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi a fenéért nem enged pontozni ez a hülye Opera??
2011. jún. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!