Mi van a halban amitől jobban fog az agyam?
Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy mikor gyakrabban eszek halat,jobban és hosszabb ideig vagyok képes koncentrálni.
Meg múltkor a tv-ben csíptem el egy műsört de csak fél füllel hallottam,mert egyből áttkapcsolták,abban mondtak olyat,hogy régi népi megfigyelés,hogy akik gyakran esznek halat azok okosabbak,mert hogy kutatták ezt e témát,hogy a különboző tájakon élő emberek,étrendje és inteligenciája közt van e külömbség és találtak is külömbséget.
Mondjuk én a lecitin tabletta hatását kegyetlenül érzem napi 3-4 gram esetén,utána a hal a második ami érezhető hatással van rám.
2011. jún. 10. 15:20
2/5 A kérdező kommentje:
Ennyi lenne a nagy titok?
2011. jún. 10. 15:44
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kösz a választ mindenkinek egy titokkal kevesebb :)
2011. jún. 11. 17:48
5/5 A kérdező kommentje:
talált süllyedt vettem omega3-at és hasonló a hatás :)
2011. jún. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!