Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetséges, hogy mióta...

Hogyan lehetséges, hogy mióta pszichiátriai gyógyszerekkel tömnek 30 pontot zuhant az inteligencia-szintem a teszt szerint? Ez csak átmenti?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 07:29
1 2
 11/13 müller lászló válasza:
100%
Az attól függ. Már 8 éve szedem a Rivotrilt napi 2mg-ot sem a dioptriám sem az emlékező tehetségem, sem az intelligencia szintem nem változott pedig 75 éves vagyok. De lehet , hogy több gyógyszer együttes hatása okozhat hasonlókat. A Rivotril másodlagos hatásai még tudományosan szerintem nincsenek kiértékelve, azért azt mondom, mint minden pszicho-gyógyszernek ennek is vannak kellemetlen hatásai. De egyénenként a más körülményeket figyelembe véve változó.
2012. febr. 7. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem a rivotrilt úgy tönkre tette a memóriámat h amit régen 20perc alatt megtanultam, arra most 1 óra kell és jobb esetbe másnapra nem felejtem el a felét:)

borzasztóak ezek a gyógyszerek. én le is raktam őket. volt olyan h hirtele nem tudtam h milyen hónap van, vagy h hívják a barátomat akivel egy éve vagyok együtt. én akkor eldöntöttem h nem fogom szedni. semmit sem ért, csak zombivá változtatott.

2013. júl. 23. 11:10
 13/13 anonim válasza:
A benzodiazepineknek, ahová a rivotril is tartozik, agyzsugorító hatása van állítólag. Van ismerősöm, aki butult a gyógyszerektől.
2015. jan. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!