Mit tehetnék? Elegem van ebből a rohadt életből!
Teljesen elegem van az életből, annyira szeretnék meghalni, csak félek a fájdalomtól! Ha hazajövök egyfolytában sírok, az iskolában is, órán alig bírtam visszatartani, hogy sírjak, másik órán sírtam is és kirohantam az óráról, majd mikor kicsengettek visszamentem. Jönnek oda hozzám az emberek, hogy mi bajom van de nem akarom elmondani, otthon pl észre sem veszik, mert általában a szobámban vagyok és nem beszélek senkivel, nem is akarok!!!
Elegem van ebből a kurv@ életből, folyamatosan halnak meg a környezetemben az emberek, mi értelme van, hogy éljünk???? Egyik ismerősöm vasárnap halt meg, tegnap apukám unokatestvére, pár hónapja osztálytársam apukája, azelőtt egy másik ismerősöm, 4 éve Anyukám... Nem bírom ezt!!! Elegem van ebből!!!!!!!
Én telljesen medértelek :/
nekem is elegem van az életből...már öngyilkosságra is gondoltam....
de ha van kedved írj nekem itt privátba! a tárgy legyen az h nincs kedvem élni és akkor tom hogy te vagy az!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!