Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet feldolgozni, ha...

Hogy lehet feldolgozni, ha derült égből villámcsapás módjára megaláznak, tönkretesznek és eldobnak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen, de túl lehet lenni ezen is! Célt kell találni, és nem azt, hogy hogyan tudnál bosszút állni. Bizonyítsd be MAGADNAK hogy igenis, Te többet érdemelsz, és értékes ember vagy!

Foglalkozz azzal, amivel már régóta szerettél volna, csak nem volt időd, tölts sok időd azokkal az emberekkel (barátok, családtagok)akiket szeretsz, és akiknek fontos vagy!

Az élet mindig tartogat meglepetéseket, járj nyitott szemmel. Kaptál egy szép feladatot az élettől, ha túl leszel rajta meglátod visszatekintve már nem is tűnik majd olyan szörnyűnek az egész, és büszke lehetsz magadra! Kitartást!

2009. márc. 17. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki eldobott, az legyen az ő baja...

Valószínűleg ennyi dolgotok volt egymással. Tanulunk mindig és mindenkor egy kapcsolatban egymástól. Hol hasznosat, hol azt, hogy mit nem szabad elkövetnünk majd mással...

Lehet, hogy beért itt és most egy közös karmátok, mert elképzelhető, hogy előző életetekben Te csináltad ezt ővele...

A legtöbb kapcsolat tükröt tart eléd. Én három évig piszkáltam a páromat, hogy miért nem mutatja ki az érzelmeit felém, mire rájöttem, hogy ÉN NEM MUTATOM KI!!! Nagyon szerettem és belül a lelkemben nagyon szép érzelmeket tápláltam iránta, de több volt bent, mint kint...

Fogadd el, hogy vége, ne ezáltal ítéld magad, emeld fel a fejed és menj tovább!

Tudd, hogy azzal, hogy elment, esélyt adott Neked arra, hogy beköszöntsön az életedbe az új, a jó, a boldog...

Sok sikert hozzá!

2009. márc. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!