A frontinnak lehet ilyen mellékhatása?
Szégyenlem de vizsgaidőszak miatt stresszeltem nagyon és alapból szedem a frontint, de így is ideges voltam és kicsit túladagoltam magam... Semmi öngyilkosság vagy ilyesmi simán csak le akartam nyugodni... De ehelyett a családom szerint nem voltam magamnál és úgy viselkedtem mint egy örjöngő részeg és 3 embernek kellett lefognia hogy ne tegyek kárt magamban.. ezt csak mesélték, mert másnap reggel erre nem emlékeztem csak nagyon rosszul voltam...
Ilyet csinálhat ez a szer???
Nagyon ritkán, durva túladagolásnál, és ha szesszel kombináltad, előfordulhat.
Az öngyilokhoz más kellene, mert ebből 50mg-os adagok is csak pár órás alvást, kóválygást okoztak, egészséges önkéntesekben.
Ha emelni akarod, akkor azt csakn 3 napi fél mg-mal lehet bealvás nélkül megúszni. (0,5,- 1,-1,5,...-stb mg.)
Amúgy meg nincs mit szégyellened. hibáztál és kész.
Aki beiszik, és ájultan belehány az ágyába, az büszkélkedik vele, no nem másnap, de egy hét múlva már igen. Na az a ciki.
Próbáld az adagodat több , kisebb részre osztani, akkor lehet, hogy nem lesz hatáskiesés, vagy túlmélyülés.
A hatóanyag, (egy adag) kb. 8-10 órát hat, de a végén gyengül, legjobb napi 4 részletben bevenni, ha a szorongás is egyenletes.
Ha egy vizsgaidőszak így kikészít, hogy fogod bírni az ÉLETET????
Nem gyógyszerezni kéne magadat, hanem inkább megoldani a problémáidat. Persze az nehezebb...
Háát igen, pont az ilyen beszóló mindenttudó okostojások miatt nehezen fogja birni.
A szorongás az betegség, te egyszerű.
Legközelebb, ha mondjuk a fogadat húzzák, remélem a fogorvos azt mondja majd, ugyan, nem kell mindenre gyógyszer, szedd össze magad, és kikapja Lidokain nélkül.
Látod, kérdező, mit mondtam, a tudatlan és erre még büszke trollok miatt nehéz a beilleszkedés.
Mivel a munkahelyek tele vannak ehzekhez hasonló "emberekkel", soha ne add ki magad, mert fölhasználják ellened, és kitúrnak, lekönyökölnek, kirúgatnak.Ismertetőjegyük a sötét tudatlansághoz társuló arrogancia. Kb. 10- ből 2 van ilyen szinten. Ha komoly kérdést kapnak, és a választ olyannak kell megadniuk, aki legalább átlapozta az ide vonatkozó, csak akár ismeretterjesztő irodalmat, leégnek mint most itt, de amúgy minden lehetőséget felhasználnak, hogy a valódi beszélgetésektől
távol tartsák magukat, és utána a hátad mögött keresik a hasonlóan inbecil "hallgatóságot",- akik még náluk is műveletlenebbek,- és azokak mondják el, hogy mi hogyan van.
Ha megmondják a tutit, akkor erre élveznek, és egy pillanatra elfelejtik, vagy föl se fogják, hogy miattuk rohad ez a társadalom. Seggnyalással meglepően magasra vihetik, ez egy külön faj, szerintem a Homo Habilishez áll közel. Sok közülük politikus, természetgyógyász, homeopata, Bkv ellenőr, sintér, jós, stb. Vigyázz, veszélyesek,!! a pánikbetegségedet csak az orvosod ismerje, emeld ki hogy elvárod a titoktartást, otthon is mondd el ezt a családtagoknak.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!