Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van hogy van amikor nem...

Miért van hogy van amikor nem tudom megmondani, hogy milyen évet írunk, és hány éves vagyok?

Figyelt kérdés
Ma nem ment, gondolkodás után se, nem csak hirtelen... (amúgy hiperaktív vagyok, de szerintem ez azzal nincs összefüggésben)
2011. máj. 25. 00:53
 1/7 anonim válasza:
Szerintem menj el egy dokihoz, mert nem jelent jót, ha ilyen alap infókra nem tudsz válaszolni :S
2011. máj. 25. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor nagyon zavarban vagy.Ezen az önbizalom erősítésével lehet segíteni.
2011. máj. 25. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:
velem is van ilyen, sokszor nehezen ugrik be, én spec diszkalkuliás vagyok.
2011. máj. 25. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:30

Jajj, de jót nevettem! Nincs bajom az önbizalmammal, és nem is valami nyilvános szereplés alkalmával történt, meg nem csak hirtelen. Anyukámmal telefonáltam és mondani akartam, hogy jajj anya már ... éves vagyok, nem kell féltened. És nem ugrott be, aztán elgondolkodtam és az se hogy milyen évet írunk, hiába gondolkodtam vagy 10 percet.

Aztán megnéztem a gépemen :)

De valószínűleg csak nagyon fáradt voltam (mondjuk akkor is érdekes, mert nyilván van valami háttere, hogy miért pont ezek nem ugranak be)

2011. máj. 25. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:

nagyon stresszes a melód? alszol rendesen,pihentetően?

és egyáltalán érdekel,hogy milyen évet írunk,és hány éves vagy,vagy a saját álomvilágodban élő típus vagy? én pl.volt ,hogy 22 évesen azt hittem,hogy 19 vagyok...de aztán leesett,hogy nem:)

2011. máj. 25. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi nevetséges van a válaszomban, de örülök, hogy jól szórakoztál rajta.Bevallom, én is nevettem a kérdéseden :)
2011. máj. 25. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem nevetséges, csak vicces, hogy ennyiből úgy vélted, hogy biztos önbizalom hiányom van :D Nem vagyok az az önbizalomhiányos-gátlásos típus, azért volt vicces.
2011. máj. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!