Szerintetek ez már skizofrénia lehet?
Egyik barátnőm folyton azt mondogatja,hogy meg akarja változatatni a teljes nevét,az anyja nevét, mert szerinte más embernek fogja érzeni magát és nem akar már jogi formában sem kötődni a családjához,ugyanis rossz a viszonya velük.Mindig azt hajtogatja ,hogy gyűlöli a családját, és megszakította velük a kapcsolatot,mert számára a családja meghalt mint fogalom.
Nem tudom mit mondhatnék neki,hogy mit tegyen, azt sem tudom hogy ez már betegség-e vagy nem,de remélem hogy nem skizofrén vagy ilyemsi, de nekem midenestre érdekes az hogy azt akarja hogy más emberenek érzhesse magát.
Ez számodra nyilván furcsa, de te nyilván nem úgy nőttél fel, ahogyan ő. Biztosan oka van ennek. Legszívesebben én is ezt tenném, sokszor gondoltam már rá.
Máskor nézz utána mi a skizofrénia, mert jelen esetben nagyon nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!