Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mással is volt már ilyen? Ha...

Mással is volt már ilyen? Ha igen írjátok le hogyan küzdtétek le.

Figyelt kérdés
Félek a haláltól... gondolom más is... de mindenről ez jut eszembe, mindig erre gondolok és nem tudom kiverni a fejemből. Rettentő közelinek érzem a saját halálomat és olyankor rámjön a pánikroham. Sírok, remegek, fázom és félek, ez nem fog elmúlni. Elmentem már pszichológushoz is. Egy ideig segített, de most már megint pánikolok. Volt már velem ilyen korábban is. 4 éves koromban és 9 éves koromban is. Akkor elmentem pszichológushoz és segített is, de ez sokkal rosszabb. Ha volt már valakivel ilyen, vagy tud jó tanácsot adni, az írja le, mit gondol erről. Előre is köszönöm.
2011. máj. 18. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem bízz abban, hogy addigra felfedezik a halhatatlanság titkát.
2011. máj. 21. 22:34
 12/12 Pinocchio ***** válasza:
Nálam ez nagyon brutális szintet ütött meg, átléptem a megőrülési fázisba is,elkezdtek tévképzetek gyötörni de végül kijöttem belőle hál istennek.Ja és a valóságtól való elszakadás és deperszonalizáció is megvolt.
2011. máj. 22. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!