Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mással is volt már ilyen? Ha...

Mással is volt már ilyen? Ha igen írjátok le hogyan küzdtétek le.

Figyelt kérdés
Félek a haláltól... gondolom más is... de mindenről ez jut eszembe, mindig erre gondolok és nem tudom kiverni a fejemből. Rettentő közelinek érzem a saját halálomat és olyankor rámjön a pánikroham. Sírok, remegek, fázom és félek, ez nem fog elmúlni. Elmentem már pszichológushoz is. Egy ideig segített, de most már megint pánikolok. Volt már velem ilyen korábban is. 4 éves koromban és 9 éves koromban is. Akkor elmentem pszichológushoz és segített is, de ez sokkal rosszabb. Ha volt már valakivel ilyen, vagy tud jó tanácsot adni, az írja le, mit gondol erről. Előre is köszönöm.
2011. máj. 18. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
tanácsot nem tudok de én is félek. lehet meghalunk? :-SSS
2011. máj. 18. 16:54
 2/12 A kérdező kommentje:
nem szeretnék még... de nagyon szar érzés.. te is pánikolsz?
2011. máj. 18. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
az túlzás, de pánikolnék ha nem állítanám le magam még időben... én is olyankor már foglalkoztam ezzel amikor a jótöbbség még nem. olyan kiskoromban mint te, akkor még nagyon kiakadtam rajta és ugyanígy remegve bőgtem át éjszakákat, meg ugye anyu-apu halála miatt (még élnek) mostanába is rámjön bizonyos időközönként, aztán vagy hogy sikerül elnyomni valamivel (van hogy ilyenkor berúgok mint az albán szamár) van hogy nem sikerül és akkor sírok. miért te mit csinálsz hogy jobb legyen?
2011. máj. 18. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? középiskolás korban szerintem normális, hogy valaki rádöbben, hogy bizony a halál létezik, megtörténhet. és ez sokkolja a kis lelkét az emberfiának.
2011. máj. 18. 18:47
 5/12 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, ugyhogy nálam a bebaszás nem egy opció, de amikor már mindig ez jut eszembe és értelmetlennek érzem az életet az már egy kicsit szar...
2011. máj. 18. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok,és pont úgy "csinálok",mint Te.Tudom,hogy ez szörnyű,kitartás!:)
2011. máj. 20. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos én is igy vagyok, ha TV-ben koporsót vagy ilyesmit làtok, akkor a szemeimet is lehunyom. Nagyon nehéz nem gondolni rà.
2011. máj. 20. 16:44
 8/12 A kérdező kommentje:
És te/ti hogy küzdtétek le, vagy mit csináltok, hogy csillapodjon?
2011. máj. 20. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
majd elmúlik magától
2011. máj. 20. 21:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Én csak élvezni akarom az életet és elfogadni azt, hogy majd egyszer meghalok.. olyan nagy kérés ez?
2011. máj. 21. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!