Miért van az, hogy többször ébredtem már reggel úgy, hogy valamilyen sérülés volt rajtam?
Szerintem se nem vagy őrült, se nem vagy tudatmódosító hatása alatt.
A lényeg, hogy éjjelente az ember felébred, és félálomban mászkál( ez nem somnanbulizmus-azaz alvajárás). Akkor emlékszel rá, csak reggelre nem. ÉS előfordul, hogy éppen elesel, beütöd a térded, és csak reggelre kezd bedagadni. Velem is volt más sokszor, nem beteges, az biztos.
Hú,te,velem is ez van.Csak én kék foltokkal szoktam felébredni.Na meg vannak a testemen olyan nyomok amik nem nem akarnak eltűnni-pl a hasamon is van valami varrás féleség,olyan minta császárral szültem volna,pedig csak 15 vok.Na meg a seggemnél is van valami karmolás nyom(az is már pár éve ott van).
Régen pedig voltam alvajáró és tudom h mien érzés annak lenni.Most pedig nem érzem úgy h alva késsel hadonásznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!