Segitsééééééég . Nem tudom elengedni magam és Szórakozni . Mit tehetnék?
Szia!:)
Hidd el, nagyon át tudom érezni, milyen lehet most neked, én 16-18 éves koromig (érettségiig) pont ezért lettem magántanuló.
mondjuk én akkor már nem hogy suliba, egyáltalán emberek közé nem tudtam menni.
2 évig csak zenekarira jártam meg a boltba anyukámmal bevásárolni. ha valamiért mégis be kellett mennem a suliba Sedatifet (nem tudom hogy írják) szedtem. (vény nélküli homeopátiás nyugtató).
2 évembe telt, mire feldolgoztam a "traumát", ami ezt kiváltotta. - neked lehet ez a trauma a környezetváltozás, ami érthető, hogy felborítja az egyensúlyod...
nekem ezek segítettek:
egyrészt sokat olvastam Feldmár András könyveit, hihetetlenül megerősítettek, Neked is ajánlom! (youtube-on is vannak videói)
másrészt az állatok közelsége ilyenkor szintén nagy segítség tud lenni!
Ha van rá lehetőséged, újíts be egy cicát/kutyát, akikkel törődhetsz!
harmadrészt pedig egyszer csak meguntam az önkínzást...
Ez jó, hogy a lányokkal azért jóban vagy, de ha előttük is szorongsz kicsit, mondd ezt el nekik!
nem fognak se kinevetni, se hülyének nézni, hanem megértenek, megértik, hogy te nem ilyen vagy alapjáraton, csak itt még nem tudod elengedni magad és segítenek beilleszkedni!
sok szép élményt kívánok az új sulidban, meglátod, ott is érezheted magad jól!:) és garantálom, hogy kis idő múlva csak nevetni fogsz az egészen, ahogy már én is nevetek a saját butaságomon!...
Kéty válasza!
Valoszínű nincs önbizalmad!Ezen segíteni csak te és egy jó barát tud.Nehéz, de szedd össze magad és szerez egy barátot hidd el ez a megoldás.Én is volt már, hogy minden ok nélkül el szerettem volna futni, de meg parancsoltam maganak, hogy nem.Fejben el döntöd, mélylevegő és cselekszel! Jó bulizást szia.
kéty hallottál már valaha az igekötő fogalmáról????
MIÉRT annyira nehéz helyesen használni ezt a *** nyelvet???
Fel nem foghatom, mi olyan bonyolult benne??
Egyébként tévedsz, ez nem egyszerűen önbizalom kérdése.
Pánikrohamot kismillió dolog kiválthat.
A kérdező esetében például a környezetváltozás. De lefogadom a szülei körül is lenne tennivaló, egy 14 éves gyerekre még oda kellene figyelni, észre lehet venni, ha kivan a poronty a suli miatt...
Nem beszélve a tanárokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!