Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi okozhat egy fiatal 23....

Mi okozhat egy fiatal 23. életévében lévő lánynál nagyon magasfokú feledékenységet?

Figyelt kérdés

Lehetetlenné teszi az életem, hiába írom fel elfelejtem. Már a tenyeremre kell írnom, mert hiába van nálam a cetli egyszerűen elfelejtem, mintha ott se lenne. Hiába van kezemügyében. Ha szólok a családomnak figyelmeztesenek erre-arra le se tojják, nem szólnak. Telefonomba is írtam már, de ha nem vagyok éppen úgy, hogy a feladatot végrehajtsam akkor 10 perc és megint elfelejtem. Pedig elmondom magamban 10x is és mégis mire odaérek elpárolog.

Ez betegség lehet vagy mi?

22/N

2011. ápr. 26. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el a háziorvosodhoz. Ő nem fog kinevetni, mert látja, hogy komolyan kérdezed. Tesztet is tud veled csináltatni, vagy elküld szakrendelésre. Semmiképpen ne hanyagold el ezt a dolgot, hisz még előtted az egész életed.

Ha gyógyszert is kell rá szedned, ezek a gyógyszerek a legolcsóbbak, ha szakorvos írja föl őket. Tehát háziorvos, és szakorvos. Ne kuruzslóhoz menj. És ezek ingyenesek.

2011. máj. 10. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne nekunk legyen igazunk!, de ha tenyleg kezdodo Alzheimer korod van, akkor nezz utana az aluminium, higany, es a vedooltasokban talalhato nehezfemek Alzheimert kivatlo hatasainak.

Sajnos az amalgam tomesben van higany, a legtobb etelben van aluminium, es az oltasok is tele vannak szemettel, amik leterhelik a szervezetet es karositjak az agyat.

Egy orvosi vizsgalat ki tudja mutatni, hogy szervi eredetu-e a problema, illetve egyeb korsag, vagy lelki/stresszes okai vannak-e.

Remeljuk semmi komoly!

2011. máj. 11. 00:06
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon olvashatsz néhány tippet.

Pl: gyógyszer mellékhatás, cukorbaj, kezeletlen magas vérnyomás...

De ezt tényleg háziorvos által írt beutalóval tudod csak kideríteni.

2011. máj. 11. 13:35
 14/16 anonim válasza:

szia

mi lett veled?

2011. júl. 21. 09:38
 15/16 anonim válasza:
A felhasználó megszűnt, privátot sem lehet írni. :/
2015. jan. 22. 13:20
 16/16 anonim válasza:
Talán elfelejtette a jelszavát.
2017. szept. 26. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!