Mi okozhat egy fiatal 23. életévében lévő lánynál nagyon magasfokú feledékenységet?
Lehetetlenné teszi az életem, hiába írom fel elfelejtem. Már a tenyeremre kell írnom, mert hiába van nálam a cetli egyszerűen elfelejtem, mintha ott se lenne. Hiába van kezemügyében. Ha szólok a családomnak figyelmeztesenek erre-arra le se tojják, nem szólnak. Telefonomba is írtam már, de ha nem vagyok éppen úgy, hogy a feladatot végrehajtsam akkor 10 perc és megint elfelejtem. Pedig elmondom magamban 10x is és mégis mire odaérek elpárolog.
Ez betegség lehet vagy mi?
22/N
Mindenképpen menj el a háziorvosodhoz. Ő nem fog kinevetni, mert látja, hogy komolyan kérdezed. Tesztet is tud veled csináltatni, vagy elküld szakrendelésre. Semmiképpen ne hanyagold el ezt a dolgot, hisz még előtted az egész életed.
Ha gyógyszert is kell rá szedned, ezek a gyógyszerek a legolcsóbbak, ha szakorvos írja föl őket. Tehát háziorvos, és szakorvos. Ne kuruzslóhoz menj. És ezek ingyenesek.
Ne nekunk legyen igazunk!, de ha tenyleg kezdodo Alzheimer korod van, akkor nezz utana az aluminium, higany, es a vedooltasokban talalhato nehezfemek Alzheimert kivatlo hatasainak.
Sajnos az amalgam tomesben van higany, a legtobb etelben van aluminium, es az oltasok is tele vannak szemettel, amik leterhelik a szervezetet es karositjak az agyat.
Egy orvosi vizsgalat ki tudja mutatni, hogy szervi eredetu-e a problema, illetve egyeb korsag, vagy lelki/stresszes okai vannak-e.
Remeljuk semmi komoly!
Ezen az oldalon olvashatsz néhány tippet.
Pl: gyógyszer mellékhatás, cukorbaj, kezeletlen magas vérnyomás...
De ezt tényleg háziorvos által írt beutalóval tudod csak kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!