Mi lehet a baja? Lehetseges, hogy a depresszioja miatt nem kapja meg a jogsit?
Figyelt kérdés
Van egy srac, aki nagyon szimpatikus nekem, jo baratok vagyunk, bar meg nem regen ismertem meg. Egy közeli hozzatartozoja mondta, hogy egy par eve komoly depresszioval küzdött. Finoman probaltam vele beszelgetni erröl a dologrol, es ugyan par szoban elmondta mi volt, de lathatoan nem akart beszelgetni velem erröl. Azota ujra szoba került a problemaja a hozzatartozoja es köztem, es kiderült, hogy azert nem csinalhat jogositvanyt, mert nem megy at az alkalmassagin a problemaja miatt. Neha egybkent velem is furcsa a srac, hirtelen hangulatvaltozasok, figyelemzavar, es neha agresszio jellemzi. Mi lehet a problemaja? Lehetseges, hogy a depresszioja miatt nem kapja meg a jogsit?2011. ápr. 16. 16:54
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szintevesztö:-)
2011. ápr. 16. 17:07
3/6 anonim válasza:
Az alkalmasságin semmi olyan nics,ami összefüggne a derpesszióval.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, en is ugy tudom, ezert nem rtem, hogy van öszefüggesben a problemaja a jogositvan megszerzesevel. Igazabol azt szeretnem tduni, hogy a leirtakbol kvetkeztetve mi lehet a baja?
2011. ápr. 16. 17:14
5/6 anonim válasza:
Inkább a figyelemzavarra tippelnék. Az agresszió sem segíti a biztonságos vezetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!