Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt disszociatív...

Vannak itt disszociatív személyiségzavarosok?

Figyelt kérdés
És, ha igen hogy jöttetek rá, hogy ti azok vagytok?
2011. ápr. 14. 21:37
 1/9 anonim válasza:
35%

itt vagyunk mindhárman.

...peeersze engem hagyjatok ki már megint, mint mindig, mindenből... én is itt vagyok, csak a többiek kiközösítettek, és ugy tesznek, mintha nem léteznék

2011. ápr. 20. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
hat en az vagyok.es akkor jottem ra,mikor ezt a kerdest leirtad.
2011. ápr. 21. 01:46
 3/9 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Tényleg?

2011. ápr. 21. 16:50
 4/9 alvómaci válasza:
52%
Holtziher.
2011. ápr. 22. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

De vicces itt 1-2 troll.

Én az vagyok.

2012. jún. 6. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Jelen!

Amúgy én nem jöttem rá, mivel azt hittem, hogy mindenki olyan, mint én vagyok. Óvodás koromban kezdődött, mert akkor értek először nagyon durva dolgok. Aztán pár évvel később mégegy csapás ért, akkor újabb darabra "hullottam szét", akkor már éreztem, hogy valami nem oké, de nem szóltam senkinek. Persze mindig megkaptam, hogy nem vagyok normális, mert látták, hogy valami tényleg nem stimmel. Pszichiáternél kötöttem ki és ő mondta, hogy mi a szitu. Eleinte csak 1 másik személyiségem volt, mára 3 van. Remélem, több nem lesz, mert sokszor így is nehéz ezzel együtt élni.

21/f

2013. máj. 24. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Hangok XD

Komolyan mondom.

Más kontrolált, kényszerítette dolgokra az egyik alter barátomat, de ezen Host barátomnak a hangok voltak a leginkább feltűnőek, hogy beszélünk hozzá, ordítunk éjszaka és beszél hozzám Ő is.

Elkezdtünk beszélgetni majd szépen kialakult minden.

Hány éve is?

6 éve protector-álom a Host barátomat még középsulis időkből, viszont hamarabb születtem nála.

Ő jött, felkaroltam és azóta mint két jó haver vagyunk, élünk.

Hangokból teljes személyiségig külön öltözékkel.

Amúgy egy szép folyamat.

2022. dec. 25. 04:54
 8/9 anonim válasza:

Húszéves voltam, amikor először említette valaki, hogy úgy viselkedem, mint akinek két személyisége van, én persze nem hittem neki. Huszonhat éves korom körül kezdtem realizálni, hogy igaza van, és visszamenőleg ráébredtem mindenre, egészen a kora gyerekkoromig.

Most huszonnyolc éves vagyok, és még mindig van mit tanulnom az állapotunkkal kapcsolatban.

A naplóm az utóbbi két évben egyre inkább csak párbeszéd köztünk, de már tizennyolc éves korom körüli írásokban is van nyoma.

dec. 12. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van nyoma, gyeremkkorban alakul ki, csak az emberek le ignorálják konkrétan meg addig nem veszed nagyon észre ameddig mások nem mondják vagy Te kezdesz önkutatást végezni, stb

#7 voltam

dec. 22. 04:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!