Szerintetek összefügghet a pánikroham a menstruációval?
Úgymond regisztrált pánikbeteg vagyok,vagyis már jártam evvel pszichiátriai rendelésen,kaptam gyógyszert,azt szedem,de így is előjön még nyugalmi állapotban,itthon is a roham szele.
Visszagondoltam az első nagyobb rohamomra amikor is ügyeleten kötöttem ki,mert azt hittem meg fogok halni.
Az ügyeletes doktornő egy végtelenül rendes,kedves személy volt,aki megkérdezte,hogy a mensesem rendben van-e,vagy nem épp most menstruálok-e.Erre azt válaszoltam,hogy de igen pont most vagyok a kellős közepén.Ez egy hónapja volt.Most múlt el nemrég a mensesem,és bizony közben abban a 6 napban vissza-vissza jött a roham.Most,hogy elmúlt ahavi piros betűs ünnep,kissé jobban vagyok.
Lehet hülyeség,de lehet valami összefüggés?
Valamit tudhatott az ügyeletes?
Ezt még nem is mondtam a pszichiátriai rendelésen,mert nem jutott eszembe.
Egyébként három gyermekem van,a legkisebb 7 hónapos,és soha életemben nem volt pánikrohamom,csak most a harmadik babó születése után.
Valakinek van erre tippje,mitől lehet és van.e összefüggés?
A mensim egyébként normál időben(tán kicsit elöbb jön meg,mint szülés elött)
Összefügghet az idegállapottal is. A menszesz előtt kb 1
héttel és alatta érzékenyebbek a nők.
Köszi a válaszokat!
De vajon eddig hogyhogy semmi bajom nem volt?Ezek szerint a harmadik szülés/terhesség előhozta a pánikbetegséget?
Nem akarok minden hónapban rettegve várni a piros betűs napokra és nem akarok nyugatatón élni sem!
Nekem ez annyira új,hogy már a pánik gondolatától bepánikolok szó szerint.
31 éves vagyok,annyira hihetetlen,hogy velem töréténik mindez.Komolyan,mintha rákos lennék úgy fogom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!