Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a teendo, ha valaki szellem...

Mi a teendo, ha valaki szellem jelenletet erzi a sajat testeben?

Figyelt kérdés

Korulbelul ket hete erzem es nem akar megszunni. Eroteljesebben egy ejszaka ereztem jelenletet, mikor lelkileg elegge ki voltam borulva. Ez azert tortenhetett meg, mert ilyenkor az ember auraja gyengebb?

Neha csipeseket erzek a testemen vagy mintha valami csiklantana a talpom, neha raz a hideg, mint peldaul most. Ugyanakkor egy kulonos zugast hallok, mint mikor az embernek cseng a fule. Nehez ezt leirni...nagyon furcsa.

Altalaban este vagy ejjel szokott jelentkezni es kezd ijesztove valni. Mar odajutottam hogy felek lefekudni, nehezebben alszom el. Ketszer mar remalomban is volt reszem, borzalmas volt. Erzem amint a testemben egy bizonyos energia megy at es mar nagyon kezd zavarni.

Elofordul hogy enyhul vagy eltunik es mikor gondolom hogy megszabadultam, ujra eloall. Szornyu...! :(

Higyjetek el, nem a pszichiatriara kene mennem, de ha nem teszek valamit minel elobb, hamarosan odajuthatok. Ezt valahogy maskepp kell megoldani. Kineziologus lenne az optimalis valasztas? Kerlek szepen tanacsoljatok, ha gondoljatok, hogy tudnatok segiteni, esetleg meseljen olyan, aki hasonlot tapasztalt. Nagyon remelem, hogy lehet ezen valtoztatni...

Koszonom elore a valaszokat.

2009. febr. 28. 00:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen tanacsaid.
2009. márc. 2. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Keress egy lelkészt a környezetedben... biztos segítség.
2009. márc. 2. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Hah... ezt tudom én is milyen rossz érzés :( Régen én is ilyen voltam és ez már hála az ének elmúlt magától, az viszont nem, hogy ...HAH... hogy.... mindig hallok neszeket és forgolódok hogy nincs e a hátam mögött a kaszás......8 éves korom óta.jah és most 12 éves vagyok...
2009. márc. 4. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
2009. aug. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!