Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?

Pánikbeteg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly december eleje körül kezdődött , Reality Tv-t néztem épp szülést mutattak. Annyira belemerültem teljesen átéltem mintha ott lettem volna stb.. És ekkor rámjött a pánikroham , előszőr csak nehezen kaptam levegőt , azután szédültem a szivem gyorsan vert , a fejembe nagy nyomást éreztem, halálfélelmem volt.Ez a roham Kb 5 percig tartott , és utána egy óráig remegtem.

Azután jött rám több roham is még az nap este, de egyik sem volt olyan erős.És elmentünk orvoshoz és őa beutalt a korházba, ott bent tartottak 3 napig , kivizsgálak teljesen.Vérvétel , vizelet minta , szemvizsgálat stb..És arra jutottak hogy vérnyomás problémám van , és írtak gyógyszert amit egy hónapig kellett szedjek "kedély javítót" atarax a neve.Az az egy hónap alatt nem is volt rohamom , utána amikor abba hagytam a szedését , azután megint jöttek a rohamok , de tudtam valamennyire kontrollálni.A pánik betegség után olvastam a neten, és minden egyes tünet amit ott ír egy kettő kivételével mindegyik volt nekem. De most kb 2 hónapja nem volt egy rohamom se.

Ja , és olyan is volt amikor tömegbe voltam és rámjött a pánik roham. De most is ha tömegbe vagyok , akkor olyan fura érzés tör rám mint ami a pánikroham elöt szokott lenni.Valamennyire azt is tudom kontrolálni , de ha nem megy olyankor elkell menjek olyan helyre ahol nincsenek olyan sokan.

Valaki pánikbeteg közületek?

Kort is írjatok.

Én most töltöm a 17-et.

2011. márc. 29. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
én is néztem már szülést az szétrepített mint a békejel^^
2011. márc. 29. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
nem vagy panikbeteg! az mas..
2011. márc. 29. 22:41
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor mi más?
2011. márc. 29. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, h ne ess pánikba! xD
2011. márc. 29. 22:45
 5/10 anonim válasza:
Mivel írtad, hogy gyógyszer nélkül is tudod valamennyire kontrollálni, így akár egy kis meditáció segíthet nem? Elég sok emberről hallani aki a mérge drága és enyhén szólva is mérgező "gyógyszerek" helyett egy kis spiritualitással oldotta meg a betegségeit...
2011. márc. 29. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A pánikbetegség az komoly betegség. Itt kétféle tanácsot kaphatsz. Ne menj orvoshoz, mert az nem jó. Menj orvoshoz, mert az meggyógyít. Én pánikbeteg voltam, és megygógyított az orvos. Bizony gyógyszerrel, és egyég terápiával. Azóta elmult a pánikbetegségem, és tünetmentes vagyok. Határozott és aktív. Milyen kórházban voltál, ahol legalább egy pszichiáter nem nézett meg? Csak a testsúlyodat méricskélték? Szal ha akarsz elmész szakorvoshoz ( ha neked ennyit megér, hogy ne férjhezmenés közben, meg terhesen kelljen kapkodnod) vagy megpróbálod imával, és relaxációval, meg lábrázással leküzdeni ezt a betegséget. Írhatsz is nekem. Ott a címem. Ha nem, nem.
2011. márc. 29. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudatos eletmod!

Dr. Joseph Murphy: A tudatalatti csodalatos hatalma, Benned a gyogyito ero! c. konyveit szerezd meg, es ez fog segiteni.

Lehet kapni Hangulatjavito gyogynovenykeverek teat, vagy pedig Nyugtatokevereket es ezt kell fogyasztani naponta 2x, s ez mar helyettesiti a nyugtatonak a hatasat, es termeszetes termek. A Herbarianak a kesz termekei.

2011. márc. 29. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Menj fel a Neuroptim.hu oldalra és iratkozz fel öngyógyító

tanfolyamra. Itt nagyon sok értékes dolgot találhatsz a

betegségeddel kapcsolatban.

2011. ápr. 1. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján pánikbeteg vagy és ilyenkor a kiváltó okot kell megkeresni és azt megszüntetni.Te a szülés láttán kaptál rohamot,tehát neked a szüléssel kapcsolatos félelmet kell "legyöznöd". egyébként én pánikbeteg vagyok és nekem anyum halála váltotta ki,szóval gondolhatod milyen szar.
2011. ápr. 2. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

"Menj fel a Neuroptim.hu oldalra és iratkozz fel öngyógyító

tanfolyamra. Itt nagyon sok értékes"

Fogadok bármibe, hogy ez egy pénzes hirdetés! Az SZTK ingyen van, és a gyógyszer nem kerültöbbe 500.- ft-nál. Javaslom, nézd meg, mit kér a semmiért a neoruptines pacák.

2011. ápr. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!