Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez? Ugye nem...

Mitől lehet ez? Ugye nem vagyok pánikbeteg?

Figyelt kérdés
Mitől lehet az, hogy itthon különösebben semmi bajom, de ha elmegyek itthonról, rámtör a rosszullét.Nem egyből, kilépek otthonról, és kb rá 10 percre...Pszichológushoz ugyanjárok, de nem nagyon segít. Azthittem ma, minden rendben lesz, mert konkrétan a semmin röhögtem, majd elmentem a mamámhoz, ésa buszon lettem rosszul..persze voltam sokan buszon, de remélem azért nem vagyok pánikbeteg..suliba is mindig rosszulvagyok.szerintetek?lehet hogy csak szorongás?vagy más lehet?
2011. márc. 27. 18:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
www.neuroptim.hu
2011. márc. 27. 18:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség, szociális fóbia, klausztrofóbia?
2011. márc. 27. 20:09
 3/15 anonim ***** válasza:
ha jársz pszichológushoz,akkor nyilván ő tudja,mi bajod van... de ez annak tűnik,mond el a pszichológusodnak mindenképpen.
2011. márc. 27. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Minek jársz te pszichológushoz, ha meg sem mered kérdezni tőle, mi ez? Ha elmennél pszichiáterhez, kapnál ellene gyógyszert. Bízom benne, hogy a pszichológus is ezt ajánlja majd. Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad. Pszichiáter, és gyógyszer. Ettől a pszichológus is maradhat, ha van oka.

2011. márc. 28. 00:55
 5/15 anonim ***** válasza:

NE HALLGASS A 0:55-ös UTOLSÓ VÁLASZOLÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!

Semmiképpen ne kezdj bele nyugtatókba meg kedélyjavítókba!Azok elnyomják a problémádat,semmi nem lesz megoldva velük,és amennyi pénzt azokra kiadsz,simán elmehetsz belőle egy pszichoterápiára,ami 3 hónap alatt kigyógyít belőle, nem leszel majd kába,nem megy tönkre a gyomrod a sok sz-r gyógyszertől és nem leszel függő! Évekbe telik,míg le tudsz állni a gyógyszerekről,ráadásul ideig-óráig lesz csak jó,mert utána,ha abbahagyod, a probléma visszajön,TAPASZTALATBÓL MONDOM!Véletlenül se kezdj gyógyszerezésbe,a probléma attól még ott lesz a lelkedben, max el lesz nyomva egy időre... nekem a neuroptim,a pozitív hozzáállás és a pszichológus meg a pszichoterápia tökéletesen bevált, 3 hónap alatt kigyógyultam, persze ehhez kellett az is,hogy úgy álljak hozzá,és radikálisan változtatnom kellett az életmódomon (mozgás,táplálkozás,alvás).Kérlek,de tényleg,nagyon komolyan kérlek, nehogy elmenj ezzel pszichiáterhez...ne kezdj gyógyszerekbe, mert azzal rontod a helyzeted. inkább beszélj a pszichológusoddal.

2011. márc. 28. 01:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én úgyveszem le, hogy a pszchológus az tesz rá hogy velem mi van vagy mással akikkel ugymond foglalkozik, csak élje túl azokat a háromnegyed órákat, szóval csak a fizetés az ami érdekli..és már lassan ottvagyok, hogy nem érdekel mivan velem, mert tanórákon sem tudok figyelni, végigfekszem az egészet, mert egyszerüen olyan rosszul vagyok ha nem itthon vagyok, hogy nem tudom végigülni..néha egy egy sort leírok ami táblán van, amikor hirtelen ugyérzem kicsit jobb, majd abbahagyom és újbol csak fekszem..én próbálok minden lehetségeset megtenni, minden tőlem telhetőt. gyógyszert nem igen szeretnék, szoval ne akarjatok rávenni..lassan 4 hónapja járok pszichológushoz, heti egyszer, meg három havonta feljárok pestre kéthetes csoportos foglalkozásra pszichiátriára...de még talán rosszabb mint volt..lehetséges azért mert kezdek kilábalni belőle, és igyjön ki a feszültség meg minden?
2011. márc. 28. 13:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Itt találsz egy olyan visszajelzést (az első), ami hasonló tünetekről számol be, mint a Tiéd.

Ő 15 éves korától 33-ig csak gyógyszerrel -grandaxin- tudott felszállni tömegközlekedésre Bp-en. Másfél hónap terápia után már nem vett be gyógyszert és ugyan még rosszul volt, ha felszállt, de már tudta kezelni az állapotát és nem szállt le idő előtt. Fél év után kidobta a gyógyszert és azóta sem jött elő a problémája -és más sem helyette.

A terap én voltam hozzá, de nem azért írtam, mert pénzt akarok szerezni, hanem mert tudom, hogy van megoldás. Ha gondolod ajánlok magam helyett mást, viszont azt csak privát mailben.

2011. márc. 28. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha valaki javasolja, hogy a betegséget orvosnak kell kezelni, rögtön megjelenik egy orvos, és gyógyerellene figura, mintha hívnák. Azt hiszem, ők a scientiológusok. Van valami elvetemült vezérük is, a dr Sobri jóska.

Kedves kérdező: Te beteg vagy. Fordulj szakorvoshoz. Ez nem feltétlen gyógyszert jelent. Csak engedd meg neki ( mármint az orvosnak), hogy ő dönthesse el, mi kell neked. Írod, hogy a pszichológus nem csinál semmit, csak a pénzt zsebeli be. Nem is érdekli az állapotod. Az sztk-s pszichiáter ingyen van. Ha ugy látja szükségét, ő felírhat neked pszihológust, receptre, ingyen. És olyant, aki tud is segíteni. Ha pedig még kiskorú vagy fordulj gyerekorvoshoz. Csak az a lényeg, hogy orvos legyen. A pszichológus az nem az.

2011. márc. 28. 21:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezekkel a tünetekkel orvoshoz kell fordulni, minél elöbb.

Tapasztalatból mondom. Ma már vannak korszerü készítmények.Ha szeded pár hónapig rendbejössz és lehet többé vissza sem tér a betegséged.

2011. márc. 28. 21:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem fog elmenni, mert ez az ökör itt előttem lebeszélte. Én nem is hiszem, egyesek miért érzik kötelességüknek, hogy másokat elriasszanal az orvostól. Én nem azt írtam, hogy forduljon javasasszonyhoz, aztán mondjon el öt tantrát, meg hat miatyánkot, lehetőleg kelet irányába. Csak azt mondtam, menjen orvoshoz. Rendes orvoshoz. És erre némelyek rácsapnak, mint pulyka a takonyra, hogy oda aztán ne, mert az felesleges. Ezért nem megy el aztán sok idióta, mert amúgy is be van fosva.
2011. márc. 29. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!