Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom miért van ez?

Nem tudom miért van ez?

Figyelt kérdés
sokszor régi ismerös sárga földig(ledöngöl) beszol pedig abszolut nincs igaza! valamiért nincs eröm kiálni magamért,igényel ez valami pszihologust,?
2011. márc. 27. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszélj pszichológussal, ő valószínűleg meg tudja magyarázni, miért van ez, és segíthet, hogy változtass. Amúgy szerintem erre egyedül is képes vagy, csak úgy nehezebb. A pszichológus megkönnyíti.
2011. márc. 27. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Pont most írtam ki egy kérdést, hogy csoport indul, ami szerintem Neked is segítene ilyen lelki nehézségekben. Írj, ha érdekel.
2011. márc. 27. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is érdekel. Írnál róla? Előre is köszönöm.

2011. márc. 28. 16:02
 4/8 A kérdező kommentje:
szia irnék ha tudnék.de nem látom emailod!
2011. márc. 28. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tudsz írni privátot. Ott van, hogy privát üzenet írása.
2011. márc. 29. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Pszichoterapeuta tart csoportot szorongáscsökkentés, önérvényesítés..témakörökben. Én mindenképpen szeretnék jelentkezni, mert felkeltette az érdeklődésem ( ill. vannak lelki nehézségeim ). Azt mondták, 2000 forint egy foglalkozás, és 5 főtöl indul.

Bocsánat, hogy a mail-címem kimaradt: kisnikol@indamail.hu

2011. márc. 29. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is tudok ajánlani lehetőségeket, ha írsz privátba.
2011. ápr. 1. 06:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak utólag kapcsolódtam be a témába.Ezt a csoportterápiát megpróbálom, mert nekem is lelki gondjaim vannak.Végre elérhető ár ez a 2000 forint.
2011. ápr. 1. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!