Pánikbeteg vagyok és nagyon ijedős attól függetlenül, hogy fiú vagyok.
Már majdnem a 18-as kort is megélem és még mindig vannak esték amikor a szüleimnél alszom. Ez lehet egyáltalán normális? Van mással is így? Egyszerűen felkelek és nagyon félek minden kis rezzenéstől és addig nem nyugszom meg amíg át nem megyek a szüleimhez.
Segítsetek, mit tegyek? Mi bajom van?
2011. márc. 21. 20:37
1/7 valakiakitnemismersz válasza:
Gondolom anyudék hogy ott alszol náluk amúgy keress fel egy dokit sürgősen mert ez már beteges.Nem lehet hogy valaki kis korodban ijesztgetett és megmaradt ez a félelem?14/f
2011. márc. 21. 20:43
2/7 anonim válasza:
a pánikbetegség már önmagában egy elég komoly porbléma, fordulj vele szakemberhez, terapeutához (nehogy a "csak gyógyszer" dokikat válaszd!)
2011. márc. 22. 00:10
3/7 anonim válasza:
Nyugodj meg.. Nálam most jött elő a pánikbetegség és tegnap este már annyira megvoltam ijedve, hogy 21 éves létemre ÉDESAPÁMMAL aludtam! Ciki, nem ciki de máshogy egyszerűen nem tudtam megnyugodni..
2011. márc. 22. 10:02
4/7 A kérdező kommentje:
soakt segítettél, hogy nem vagyok egyedül :)
2011. márc. 22. 16:21
5/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül tényleg, de tényleg fordulj dokihoz ezzel, hidd el, nem szégyen, sokat fog segíteni! Ne érezd ez miatt kellemetlenül magad.:)
2011. márc. 25. 11:20
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én is tudom, miről beszélsz, én is visszaeső pánikbeteg vagyok. Vannak 2-3 hónapos vagy pár hetes szünetek, de visszajön. A lényeg az, hogy tudd kezelni és kontrollálni magad valahogy. Nálam ami nagyon bevált, az a mély lélegzetvétel. Vedd be mélyen a levegőt, és erőteljesen fújd ki a szádon(!).Ha az orrodon fújod ki, akkor nem megy ki a feszültség. (Úgy fújd ki erőteljesen, ahogy amilyen szinten neked jólesik) Én ezt tapasztaltam magamon, nekem ez vált be. Ja, meg a homeopátia. Az is fontos, hogy beszélj kineziológussal.
A pszihiátert/pszihológust FELEJTSD EL.
Nem segítenek neked. Tapasztalat.
2011. márc. 26. 09:25
7/7 anonim válasza:
Szerintem igenis segítenek a pszihiáterek mert komolyabb probléma is állhat e mögött! De ne hagyd hogy bogyózzanak és tényleg hülyét csináljanak belőled! Nem lehet hogy egy kicsit félsz a felnőtté válástól is? 18/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!