Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig tartanak a mellékhatások?

Meddig tartanak a mellékhatások?

Figyelt kérdés

Négy napja kezdtem szedni Cipralexet szorongásos-pánikbetegséghez hasonló tünetekre. Eléggé tartok tőle, így egyelőre negyedekkel próbálkozom, de ezeknek is vannak mellékhatásai. Azt szeretném megkérdezni, hogy az émelygés, szédülés és álmos, nyomott érzés meddig marad meg? Elmúlik majd?

18/N

2011. márc. 18. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen típusú gyógyszereknél 7-10 nap alatt el szokott múlni. Én ettől a gyógyszertől olyan beteg voltam, hogy abba kellett hagyni.
2011. márc. 18. 16:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Reménykedek benne, hogy hamar elmúlik... eléggé zavaró dolog. Pszichiáterhez eleve folyamatos hányingerrel kerültem, így ezek a mellékhatások pláne nem jönnek jól.
2011. márc. 18. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én személy szerint nem vagyok benne biztos, hogy ilyen fiatalon jó beszedni. Én szedtem fél évig ilyeneket, akkor valamivel jobb lett, de amíg a problémák el nem kezdtek megoldódni, addig nem csodaszer. Most, hogy kihevertem azt, ami okozta, nem is kell gyógyszer.

Bár ez én vagyok, nem tudom, hogy Neked mi okozza, de gyógyulást kívánok! :)

2011. márc. 18. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok híve, sőt ellenkezőleg... Fél éve írták fel a gyógyszert, akkor makacs módon nem szedtem be, de vissza kellett mennem a pszichiátriára és közölték, hogy muszáj. Én sem nagyon szeretném, de lassan nem tudok más megoldást sajnos.
2011. márc. 18. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Fel a fejjel! :(
2011. márc. 18. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Enni tudtál mielőtt kaptad? Nem vagy nagyon sovány? Mi indokolta az adását?
2011. márc. 18. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapja szedek egy másik szert és nem vált be. Most

váltanak másikra, sajnos vannak mellékhatások.

2011. márc. 18. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
A Cipralex hatásos gyógyszer, de be kell szedni. Nem lehet úgy szarakodni, ahogy te csinálod. Kb 3 hétig tartanak a mellékhatásai, ezért kezdenek csak kevéssel. Ha ezt betartod, elmulnak a mellékhatások, és kezded majd érezni a gyógyszer valódi hatását. Fokozatosan leszel egyre jobban. Csak bírd ki ezt a kis időt.
2011. márc. 18. 22:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudtam enni korábban, ezért is kellett kapnom (165 centihez vagyok 45 kiló).
2011. márc. 19. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:
én is a cipralexet szedem már 1 éve.nekem is voltak ilyen mellékhatások,elég sokáig,de ha a szervezeted megszokja,és elkezd hatni az adott bajra,el fog múlni.nekem is elmúlt,és mivel ilyen sovány vagy,nem biztos hogy hízni fogsz tőle,de mivel a szerotonin szintet megemeli az agyban,ezért nem kizárt,hogy jó étvágyad is lesz tőle.jó ez a gyógyszer,én egy miatt vagyok ki tőle csak,hogy az 1 év alatt,30 kilót híztam,mióta szedem.de a bajomra nagyon jó.szerintem bírd ki ezt a kis időt,és jobb lesz.
2011. márc. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!