Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez inkább mi is lehet?

Ez inkább mi is lehet?

Figyelt kérdés

Pánikbetegségre gyanakodtam de nem vagyok biztos benne.

Volt pár pánikrohamom, de spontán max kettő. Hülye gondolatok gyötörtek hogy meghalok, meg infarktust kapok, agyvérzést meg ilyenek. Volt kb 2 hét mélypontom, mikor lebetegedtem és szinte depresszióba estem emiatt. De ennek már több mint fél éve azóta semmi pánikroham, csak szorongás jön rám néha. Figyelem ilyenkor hogy hogy veszem a levegőt, és azt hiszem hogy rosszúl kapok levegőt meg nem kapok elég oxigént. Sokszor émelygek rossz a közérzetem ájulás érzetem van, de mondom magamnak hogy nem ájulok el meg nem leszek rosszúl. Nem akadályoz az életemben ez egyáltalán, csak a gondolatok miatt van ez szerintem. Sokszor ilyen derealizációs érzésem is van, de pontosan tudom milyen az és nem teljesen úgy érzékelem a világot mint amikor derealizációs érzésem volt. Valahol a kettő közt. Hogy tudnám ezt így megoldani ? Dokihoz nincs időm elmenni.

2011. márc. 15. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:
hát mire van időd akkor, ha már magadra sem???? mérlegelj egy kicsit, hogy mi a fontosabb, élni vagy dolgozni... heti 1 óra annyira nem sok.
2011. márc. 16. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!