Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kihez forduljak? Mit tegyek?...

Kihez forduljak? Mit tegyek? (bőv lent)

Figyelt kérdés
3éve vagdosom magam, eleinte sikerült eltitkolni, nem akartam ezzel feltűnösködni, de kiderült, mert elfelejtettem bezárni az ajtót, és rámnyitott apám..nos, mikor észrevette, nekem esett, ütött vágott ahol ért, anyám volt az, aki közénk állt...utána egy ideig abba hagytam, majd újból elkeztem vagdosni magam..van egy lány, aki azzal fenyeget,(mert ő tud róla hogy ezt csinálom) hogy ha megteszem, vagdosom magam, akkor begyógyszerezik..csak az ezzel a baj, hogy ezzel jobban felidegesít, és hiába fenyeget, csinálom tovább, és inkább már nem mondom el, mert nem szeretném hogy megtegye, hogy miattam tegyen kárt magában..pszihológushoz járok, de nem ér semmit..a pszichológusnak beszéltem erről, akarna küldeni tovább pszichiáterhez, de apám nem egyezik bele..nem tudom mit tegyek.tudom, nem megoldás hogy vagdosom magam, és nem ugy csinálom hogy ha mit tudom én, rosszjegyet kapok, akkor szaladok a pengéért, hanem csak mikor már nem bírom...nem szeretnék ezzel élni, szeretném máshogy megoldani a dolgaim, de még sajnos nem jött össze...a pszichológuson sem veszem azért észre hogy annyira érdekelné a dolog, hanem csak minnél hamarabb szabaduljon meg tőlem, ezért továbbküldene..pesten is voltam már pszichiátrián, mondtam ott is, de semmit nem mondtak, se ötlet-tanács, semmi...félek, hogy ha itthon kiderül, akkor megint nagy üvöltözés, verekedés lesz belőle..meg aztán kénysztetést is érzek rá hogy muszálj vagdosnom magam..15/L
2011. márc. 11. 17:44
 1/6 szilvo79 ***** válasza:
szerintem mégis csak pszichiáterhez kellene menned,vagy inkább másik pszichológushoz!nem értem:miért csinálod?honnan jött az ötlet?és egyáltalán miért jó?ha meg marhára fáj,miért kínzod magad?!nekem ez magas,pedig ápolónő vagyok.legyélszíves magyarázd meg!!!!!!!
2011. márc. 11. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Figyelj. Érdekes amit írtál. Nagyon értelmes lánynak tünsz, szinte hihetetlen, hogy így próbálod megoldani a problémáid. illetve ez nem jó semmire,tehát nem igazán értem. mik a kiváltó okok, le tudnád írni? névtelen az oldal,talán itt könnyebb megnyílni.
2011. márc. 11. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

kéne neked egy jó pasi akihez fordulhatnál amikor ilyened van , és megnyugtatna

vagy pszichiáter

2011. márc. 11. 19:03
 4/6 MarlaSinger ***** válasza:
Egyértelmű: pszichiátria a megoldás. Nem akarok diagnosztizálni, mert nem vagyok orvos, csak mostanában utánaolvastam pár dolognak. A betegséged: DSH-"paraszuicidium'. Irány egy pszichiáter, ha teheted magánrendelés.
2011. márc. 11. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:

hát az a helyzet, hogy amíg fáj a seb, addig nem törődöm, nem figyelek a lelki dolgokra..nem tudom mivel tudnám megoldani a gondjaimat, ígyhát csak ez maradt...

utolsó válaszoló: utánanéztem annak, de semmit nem találtam..bővebb leírást róla hogy az mi.:/

2011. márc. 11. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
ez elég hihetetlen, dolog. tényleg egy másik pszichológus kéne neked, vagy pszichiáter. de rajtad is múlik és a környezeteden. beszéld meg a szüleiddel mindenféleképpen, hogy ők megértsék, valamelyikük csak felfogja mi van veled és majd segít. nézz magadba, próbálj rájönni neked ez miért jó, miért van ez a kényszer. ha rád jön csinálj valami pótcselekvést, vágdos lapot vagy nem tudom:). na jó ez hülyeség, de nagy részben rajtad áll. no meg a szüleiden. de meg fogod tudni oldani, ha próbálod:) szerintem menni fog. a pszichológus meg nem biztos, hogy hamar túl akar rajtad lenni, van hogy az ő szaktudásuk már nem elég és akkor bizony pszichiáter kell. kitartás:)
2011. márc. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!