Mit tehetnék hogy ne idegesítsem fel magam olyan hamar?
A hormonjaid szórakoznak veled valószínűleg. Kérj hormonvizsgálatot az orvosodtól, vagy beutalót egy endokrinológushoz a háziorvosodtól, mondd el, hogy ezek a tüneteid, nem voltál ilyen,a szülés óta viszont vagy.
A párod meg fogja érteni, hogy ez nem Te vagy, és elmúlik.
Nekem a hormonvizsgálat segített, miután egy teljes, kisebb hadseregnyi étkészletet vágtam falhoz. Ezt megelőző gyanújel: hamutartó ki a csukott ablakon.:) Nemröhög, tényleg így volt, de visszakaptam a régi önmagam.:)
NE igyál!
Azt semmiképp! Hatalmas önbecsapás és az alkohol önmagában is depresszáns hatású...
Szülés utáni depresszió is lehet. Viszont én is hasonló hamar robbanó típus vagyok. Nehéz megszokni nagyon amit egy gyerek csinál. Nekem 3 van, de még mindig nem szoktam meg azt a fajta életet ami az övéké. Talán az a baj, hogy nem az van amit a szülők akarnak. Az van amit a gyerek akar és sokszor nem eggyezik a felnőttével. Mert a gyerek máshogy látja mint mi és ez bosszantó.
Én még mai napig sem tudom elviselni, hogy nem veszi fel a lányom a cipőt vagy papucsot a konyhában. Azt hittem ez velük születik, amit már mi tudunk azt ők is. De sajna nem. És csak könyörgök, könyörgök, könyörgök vég nélkül könyörgök hogy vegye már föl azt a ro... papucsot, de nem érdekli!!!! Nem veszi fel akkor sem, ha belepusztulok. Igazából érthető a dühroham, a remegés és a többi ami az idegességből fakad, mert a gyerek az ember lelkét és még a házasságot is próbára teszi nap mint nap...
Sajnos át kell vészelni és mindig mindig kitartani és az önfegyelmezést gyakorolni. Az az igazi ember aki a száján tud uralkodni!!! (ezt még csak én is gyakorlom, bár nem nagy eredménnyel :)
Vigasztaljon az inkább, amit már rengeteg mindenkitől hallottam, szerintem te is: hogy kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond!
És kitartás, átvészeljük!!! :)
~egy hasonló természetű anyuka~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!