Gyerek korom óta teccenek persze a nök és ezzel 1gyüt a férfiak de ewel a mássággal nem tudok valahogy megbékülni de valahol hiányzik mikor meg tenném akkor megtorpanok.komoly mentális problémát okoz haverok fen tartásában és kapcsolatok felépitésénél is már!mert nagyon zavar mit tehetnék....
2011. márc. 8. 07:13
1/6 anonim válasza:
Valóban nehéz lehet neked, mivel fele-fele arányban vonzódol mindkét nemhez. Elképzelhető, hogy igazán a fiúkhoz vonzódol, csak a barátaiddal való kapcsolattartás húz vissza az igazi érzelmedtől. Nézd a te életedről és boldogságodról van szó. Az igazi barát elfogad olyannak amilyen vagy, aki meg nem az lépjen mellőled. Ne a barátokra hallgass, és ne félj a lépéstől ha úgy érzed. Miért alkalmazkodnál te bárkihez is, éld a saját elképzeléseid szerint az életedet.
2011. márc. 8. 07:38
2/6 anonim válasza:
Lelkiismeretfurdalasod van, es ezt csak Te tudod kideriteni, hogy miert?
Hallgass a belso erzelmeidre? A szeretetre gondolj es ne a testekre figyelj, hanem az erzesre!
2011. márc. 8. 07:43
3/6 A kérdező kommentje:
ez ideáig csak hetero kapcsolataim voltak nem probáltam biszexualitásban semmit,de úgy érzem hogy vonzodom a fiukhoz is érzelmi szinten,de nagyon szerelmes is voltam hetero kapcsolatban,ezt még nem sikerült letisztázni magamban az arányokat ez okoz gátat!persze a körülmények sem adottak abszolut!
2011. márc. 8. 09:07
4/6 A kérdező kommentje:
vannak magamal szemben elitéléseim soha nem tartottam magam elég jónak a kapcsolatban! és homofobiám van szorongok magamat utálom stb!
2011. márc. 8. 09:47
5/6 anonim válasza:
A kérdés eldöntése nagyon nehéz. Egyébként teljesen mindegy, később majd mit választasz, bármilyen nemű partnerrel lehetsz boldog.
Ennek viszont az a feltétele, hogy elfogadd és szeresd magad olyannak, amilyen vagy.
Én azt javasolnám, keress fel ezzel egy pszichológust, mert ez egy hosszú és nehéz folyamat lesz, de a terápia nagyon sokat segíthet.
2011. márc. 9. 00:40
6/6 anonim válasza:
09:47
Nem fogadodd el onmagad!
Onismeret, elfogadas. Ha egyedul nem megy, akkor valoban csak egy szakember segithet ebben, de a legfontosabb az, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy!
A kulsot es a belsot is meglehet valtoztatni, erre a lehetoseged adott, tehat hasznald a tudatodat.
Dr. Jopesh Murphy: A tudatalattid csodalatos hatalma c. konyve sokat segit Neked ebben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!