Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki nem tud normálisan kommuni...

Aki nem tud normálisan kommunikálni, az buta?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a tájékozatlanok összekapcsolják a kommunikációs képességet az ésszel, mivel aki sokat és jól beszél, az okos, de aki nem beszél sokat, az bizonyára azért nem teszi, mert buta, vagy túl hülye ahhoz, hogy megfelelően tudjon kommunikálni. Ezért is becsülik alul a nem beszélő gyerekek intelligenciáját még a szakértők is. Még ők sem tudnak teljesen elszakadni ettől a gondolattól.
2011. márc. 7. 16:26
 12/17 anonim ***** válasza:
én sem tudok mindig mindenkivel csak úgy akármiről beszélgetni, főleg a másik nem szemrevaló képviselőivel nem, ettől függetlenül nem vagyok buta, sőt a környezetemben sokan engem tartanak a legokosabbnak.
2011. márc. 13. 16:24
 13/17 anonim válasza:
34%
Sajnos nem eléggé kulturált egyéniség és nem tanították meg a normális kommunikációra!Ez egy nagy hiba!
2011. márc. 14. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet amiatt is mert túlságosan intelligens. Nézzétek meg a nagy gondolkodókat, filozófusokat, zseniket, jórészük eléggé antiszociális. A környezetükben nem kapnak az ő szintjüknek megfelelő impulzust és ettől befordulnak.
2011. márc. 14. 12:51
 15/17 anonim válasza:
Rájött, hogy nem ez fogja életét eldönteni, s arra is, hogy az emberek nem megbízhatóak. Rájött továbbá arra is, hogy vannak a Teljesen Lényegtelen dolgok, amik a Világ 90%-át adják, így hát nem fog leállni azokról beszélni.
2011. márc. 14. 19:46
 16/17 A kérdező kommentje:

09.40-es, egy átlagos érettségizett ember általában elég kulturált ahhoz hogy tudjon normálisan kommunikálni, ha nem kulturáltan kommunikál az teljesen más dolog, az illemtan.

mint már jeleztem, én azokra gondoltam akik valamilyen lelki zavar miatt nem tudnak normálisan kommunikálni (elektív mutizmus, Asperger-szindróma, elkerülő személyiségzavar, autizmus, és hasonlók)

2011. márc. 16. 00:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Azoknak az az adott zavaruk van, autisták, Asperger-szindrómások, mutisták, satöbbi. Bár az autisták átlagos értelmi képessége jóval az épség határa alatt van, a többireez nem jellemző.
2011. márc. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!