Izgulás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulós tipus vagyok,félek az a felelésektől,nem merek szerepelni stb.
nemsokára érttségi és nagyon félek tőle,hogy leblokkolok.Mit lehet tenni ? :(
2011. márc. 1. 20:48
1/4 anonim válasza:
Tanuld meg az autogén tréninget. A legjobb trénertől, de önállóan is teheted: Dr. Kai Kermani: Autogén tréning című könyvéből, ezt antikváriumban tudod beszerezni.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is most készülök érettségizni, bár én jó vagyok szóban, rengeteg ismerősöm van, aki parázik a helyzettől. Én mindig azt javaslom nekik, hogy kellő tudás birtokában semmi félnivaló nincs, és hogy mutassák meg annak a k.rva bizottságnak ki a f.sza gyerek! Némi önbizalommal úgy el tudod magad adni, hogy csak lesni fognak, figyeld meg. Csak higgy magadban, és menni fog!
Sok sikert. (:
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !
2011. márc. 3. 19:49
4/4 anonim válasza:
elvileg az hatásos, hogyha csokit eszel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!