Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez haladásnak számít?

Ez haladásnak számít?

Figyelt kérdés
súlyos agora,-és szociális fóbiám van,ráadásul pánikbeteg is vagyok.egyedül el tudok menni suliba,de máshova nem.viszont ma rá lettem utalva,hogy suli után vásárolnom kellett vmit,és nagy nehezen elmentem./persze végig rosszul voltam.../
2011. febr. 28. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

igen

de simán kigyógyulhatnál.

Minden nap gondold azt, hogy szeretem a társaságot, a tömeget...nem félek semmitől, szeretem a kihívásokat, mert meg tudom oldani. HA így állnál a dolgokhoz, már rég nem lennél beteg. Hidd el működik.

Ha gondolod írj privátot, tudok segíteni. :D

2011. febr. 28. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szükséged van pszichoterapeutára megadom az enyém elérhetőségét.Segíteni fog.
2011. febr. 28. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

persze hogy haladásnak számít.tudnod kell a gyógyulás a betegségből lassú folyamat,pláne ha mentálisról van szó.de minden kis előrelépést pozítivan kell megélni mert ez motiválhat a küzdeni akarásban és ez a gyógyuláshoz elengedhetetlen.lassan de biztosan menni fog a gyógyulás és én kívánok neked sok erőt kitartást és boldogságot

üdv: egy szintén pánikbeteg! :-)

2011. márc. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!