Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a baja? úgy szeretnék...

Mi lehet a baja? úgy szeretnék neki segíteni

Figyelt kérdés

a barátom egy éve nagyon megváltozott. A barátait teljesen elhanyagolja, lassan már nincsenek is, az emberi kapcsolatai teljesen leszűkültek rám, de velem sem tud normálisan viselkedni. Egész nap maga alatt van, rengeteget sír és gyakran összeesik az idegességtől, akár az utcán is. Teljesen apró dolgok bosszantják. Pár hete a legrosszabb.... meg se ölel, meg se csókol csak néz maga elé,de ha nem vagyok vele kedves és nem tudom tolerálni egész nap a rossz kedvét akkor még szomorúbb lesz.Rosszul van attól, ha másokkal vagyok. Van olyan hogy nálunk van és csak ül az ágyon és van magának :( Azt mondta, hogy egy senkinek érzi magát. Úgy érzem, hogy én is kezdek kikészülni.....nehezen bírom, hogy egész nap arra figyeljek, mit szabad mondanom és mit nem, mivel minden egyes tettemmel idegesítem. Már én is annyit sírok.... :( egyszerűen nem tudom mit csináljak.... pszichológusnál voltunk, nem sokat segített. A szüleitől nem kap sok szeretet, sőt...

ez már durvább sztem mint a depresszió :( van ötletetek hogy mit csinálhatnék?

2011. febr. 26. 21:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hát leginkább abban, hogy szerinte senki se szereti és ő ezt bemesélte magának és ha közeled felé, próbálom felviditani akkor nem érti hogy mért teszem, mikor nem szeretem őt. Meg egyik percben van egy jobb pillanata és a másikban azt mondja hogy annyira megváltoztam....pedig semmit nem csináltam egyszerűen neki lett rossz kedve. Sajnos egy pár napja a szédülés, az ájulás mellé szívfájdalom is társult :( nagyon félek hogy komoly baja lesz
2011. febr. 26. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Pszichiáter, és ezt azért javaslom, mert úgy tűnik, magától nem menne orvoshoz. Van valamilyen betegségbelátása?HA lenne, pszichológust mondanék, de lehet, hogy itt kényszer kell.
2011. febr. 26. 22:10
 13/13 A kérdező kommentje:

tudja hogy beteg.... de a pszihológusra is nehezen szánta rá magát, mert szerinte gáz .

Köszönöm szépen mégegyzser hogy írtatok !

2011. febr. 26. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!