Mit tegyek? Szörnyen érzem magam.
15 éves lány vagyok, nemrég ballagtam, most volt lehetőségem visszamenni az általános iskolába, szünet miatt.
Meg akartam mondani a volt kedvenc tanáromnak, hogy ő volt a kedvenc tanárom. De nem bírtam mert folyton dolga volt, sietett, egy kicsit tudtunk beszélgetni, de nem sokáig.
Most olyan rosszul érzem magam, mert mostanában nem lesz lehetőségem újra visszamenni. Szüleim jóban vannak vele és a feleségével, mert nemrég ismerték meg őket. Szoktak is hozzánk jönni, meg mi is hozzájuk. De az nem ugyan az, így nem tudom neki elmondani:S
Emiatt nagyon rosszul érzem magam, 2 hónapja ezt tervezgettem, vártam a szünetet.
A másik problémám meg az, hogy visszamentem ugye a régi sulimba, olyan kedvesek voltak a tanáraim, meg mindenki. A mostani meg már gimi, ott leadják az anyagot és tanuld meg! Ennyi!
Nagyon hiányzik a régi, folyton azon kapom magam, hogy sírhatnékom van ezért, és a legkülönbözőbb helyzetekben elsírom magam.
Az egész nyári szünetben ballagás után csak bőgtem-bőgtem. 2,5 hónapig, nem csináltam semmit, csak laptopoztam, unatkoztam, sírtam, hogy nem mehetek vissza!
Mit tegyek? Szörnyen érzem magam! :((
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen válaszod!
Igen, jól látod, valóban az a baj, hogy túl érzékeny vagyok, mindenért bőgni tudnék.
Ha valami rossz történik, nem annyira csak 1 kicsit, akkor is túlreagálom. Ha valami jó, akkor is bőgni akarok...semmi se jó nekem.
Tudtam, hogyha visszamegyek, ugyan ez lesz, 1 hétig letargia...
De ha meg nem mentem volna vissza, bánnám, mert így legalább egy fél napig jól éreztem magam.
Kedves 2.!
Neked is köszönöm a választ!
Írjak egy köszönő levelet?
Hát nem tudom, jól ismerem és nem az a lelkizős fajta, inkább olyan, hogy mindent viccnek fog fel, mindenen nevet, vidám, vicces..
Fogok még vele találkozni, úgyis jövőhét után jönnek hozzánk, de mikor civilben találkozunk teljesen más, lazább. Úgy olyan, mintha nem is a tanárom lett volna, hanem egy jó barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!