Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Altatóra konyak milyen hatást...

Altatóra konyak milyen hatást hoz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos élvezetes lehet,de azért nem erőltetném.
2011. febr. 14. 00:51
 2/10 A kérdező kommentje:
lehet baj?
2011. febr. 14. 01:01
 3/10 anonim válasza:
Annyit hogy total kiutod magadat es aztan alszol egy jo nagyot. Persze fugg az altato erossegetol es mennyisegetol es ugyanez a konyakra is vonatkozik.
2011. febr. 14. 01:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen! Lehet bajod! Gyógyszer alkohollal nem keverendő össze! Alsótagozatos gyerek lehetsz még, hogy ilyeneket kérdezel.
2011. febr. 14. 01:21
 5/10 A kérdező kommentje:
nem... már utána vagyok XDXDXD
2011. febr. 14. 01:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Italt soha nem lehet keverni altatóval.
2011. febr. 14. 02:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Az alkohol felgyorsítja a hatóanyag felszívódását és kissé erősíti is. Egy tablettától nem halsz meg, ha alkohollal veszed be, legalábbis magától az anyagtól nem. De a légzés felületessé válhat, sőt le is állhat, ha túl jó a hatásfok! Magyarul, nem ajánlott kísérletezni.
2011. febr. 15. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ismerősöm annak idején nyugtatóra háziszilvát ivott, de mivel kőkemény alkesz volt, kb egy teli üveggel benyakalt rá. A saját házából nem talált ki, azt mondta xD. Ne próbáld ki.
2011. febr. 16. 00:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj..próbáld ki :) ennyi ésszel szabadlábon..taps vihar...

Jegyezd meg jól :SEMMILYEN ALKOHOLT NEM IHATSZ GYÓGYSZERRE....vagy fordítva.... igaz lehet valamire inni de sztem semmilyen körülmények között nem kéne...de hajrá..remélem lesz vmki csoda jó bajod, hogy egy életre elfelejtsd azalkoholkontradilibogyó dolgot... tök gáz h ennyi sok idióta ember él magyarországon..

2011. febr. 18. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Én most ittam 2 sört nyugtató+hangulatjavitóra, annyi hogy nem vagyok épp depressziós, tök jól vagyok. Nem tudom amúgy miért ne lehetne adott esetben gyógyszerre inni, mértékkel. A hatást erősiti fel/torzitja, vagy netán semlegesiti a gyógyszer hatását?
2011. febr. 18. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!