Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet pánikbetegség?

Ez lehet pánikbetegség?

Figyelt kérdés
15éves vagyok. Rá lehetne mondani azt a korom alapján, hogy csak a kamaszkor miatt van. De már kiskoromtól kezdve iylen vagyok. nagyon apróságok miatt képes vagyok izgulni, remegek, félek. Nincs normális önértékelésem, önképem, önbizalmam. Múltkor rajzórán kellet rajzolni egy kicsi jelet ami jellemez engem, de majdnem elsírtam magam, mert egy tulajdonságot jellemzőt se tudtam magamra mondani. Napjában többször rámtör egy erős szorongás. Ilyenkor haragszok magamra, de nagyon, és csak rossz dolgok jutnak eszembe. Ha elönt ez a düh akkor nemtudo mfékezni magam, és megbántok mindenkit. DE én nem akarok snekit se megbántani, de nemtudom leállítani a kirohanásaimat. Állandóan oylanérzésem van mintha lelkiismeret furdalásom van, és mindig nyomaszt valami. Nembízok az emberekbe, és félek tőlük. Azt hiszem sokszor, hogy engem senki sem szeret. Elég nagy a fantáziám és sokszor ebbe menekülök. Emellett nagyon rossz a mozgáskordinációm és a reflexem. Volt oylan, hogy számítógées átékkal játszottam (nem volt gyilkolászós, ijesztő, horror stb.) és rámtört egy ilyen kisebb roham, valószínű a hang vagy a fényhatás miatt, és azonnal kinyomtam a gépet majd kifutottam a szobából. Sokszor vannak izomgörcseim. Szüleimnek nem merem mondani ezt, hogy nincs rendben minden...
2011. febr. 12. 22:22
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat a sok gépelési hibáért
2011. febr. 12. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Önbizalom !

1. Vegyél elő egy cetlit .

1. 10 jó és rossz tulajdonságodat írd le .

3. Változtass magadon , előnyős oldaladat erősítsd , a rosszat változtasd át .

2011. febr. 12. 22:49
 3/5 anonim válasza:

Ezt így ahogy van, írd le a szüleidnek vagy ha mást nem, menj el az iskolapszichológushoz és ugyanezt így, ahogy leírtad, mondd el neki, vagy add oda írásban.

Nem pánikbetegség egyébként. (nem tűnik annak)

Nagyon jellegzetes fizikai tünetei vannak, amelyekből egyet sem írtál, a szorongáson kívül, de az önmagában más.

Mindenképp beszélj valakivel erről. Barátaid vannak?

2011. febr. 12. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj én ehhez nem nagyon értek,de fontos,hogy ezt megbeszéld szüleiddel,és elmenjetek szakemberhez,nehogy valami nagyobb baj legyen.A rohamok alkalmával kapsz normálisan levegőt,vagy szorít a mellkasod??Ha igen,akkor az lesz,szerintem.Mindenképp beszélj szüleiddel,vagy valakivel a családból.Sok sikert,kitartás:)
2011. febr. 12. 23:05
 5/5 anonim válasza:

sztem ez szorongás részben, és másrészt ártalmatlan serdülőkori lelkiállapot.

normális izom- és idegműködéshez ajánlom, hogy szedj magne b 6-ot, teljesen ártalmatlan, ásványi anyag és vitamin, de fogod érezni a hatását.

2011. febr. 13. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!