Mitől van ez reggelenként?
Mindig amikor felkelek, hányinger keringet, és kissé mintha szédülnék... És annyira rossz amit a hasamban érzek. Ám reggel 5kor kelek. Időm nincs enni, de attól függetlenül, ahogy kinyitom a szemem és kikelek az ágyból már borzalmasan vagyok, mint akit a kómából rángattak volna ki...
Mi a teendő?
Beteg nem vagyok, sok gyümölcsöt eszem minden nap, és ellenáll a szervezetem.
Ja meg még annyi, hogy amikor a suliban vagyok, néha annyira meleg vagyok, kb hőemelkedés, aztán a levegőn már teljesen jól vagyok.
Szerintetek?
16/L
Szerintem nem iszol elég folyadékot.. Nali 1,5L víz szükséges a KORUNKban :)
Morid lenne 16évesen terhes lennél, de az is okozhat hasonló tüneteket tudtommal..
Húst alig főz anyám, nem érti meg hogy szükségem van rá, akkor süt húst, ha már rosszul vagyok.. :-S
Szellőztetni nem sűrűn ,de szoktam
Csak apám dohányzik de elég idegesítő :-S
1 osztálytárs kötött belém de azóta nem szólt hozzám
jegyeim mostanság nem igen jók, ezek miatt
Kávét nem iszom, és kb fél éve van ez így, meg általánosban is volt ilyen a közösség miatt főleg, d ez egy jó közösség, el is múlt, de visszatért.. :-S
Kicsit neurotikus panasznak tűnik. Mennyire vagy szorongós, stresszes? Suliba szeretsz járni?
Ha 5 kor kell kelned, akkor bizony legkésőbb fél 9-kor ágyban a helyed! Próbáld ki egyszer, jobb lesz úgy felébredni, hogy kialudtad magad.
Előző vok
Anyádat pedig "csókoltatom" az okosságáért. A vasat mivel pótolod a szervezetedben? Mert a lányok a havi vérzéssel rendszeresen veszítik a vasat is, ezért többet kell pótolni. Sajnos a húsban, májban van sok vas. Nem azt mondom, hogy mindennap egyél húst, de mondjuk minden más-harmadnap célszerű enni.
Szerintem ez több különálló tünet is lehet együtt.
A reggeli rosszulléted miatt az epéd nem megfelelő működésére tippelek. Ébredés után kapj be egy kis falat akármit, aszalt gyümölcs a legjobb, ez gyorsan beindítja a mérgek kiválasztását.
nem iszom elég folyadékot mostanság, mert hányingerem van tőle. max napi 0,5 vagy 1 liter és kész:-s de ez kb egy éve van, hogy csak enyit tudok inni
nagyon szorongok, de stresszes nagyon durva szinten az vagyok, pszichológushoz is járok már vagy 1,5 éve. Ám azt tapasztalom mostanság, hogy 4 óra alatt kialszom magam, de van amikor ez borzalmasan megterhelő,vagy van amikor 6 és 7,5 óra alatt tökéletesen vagyok,d e van amikor nem. ez mid változó. 8 órát vagy annál akár kicsivel is többet, nem tudok aludni, mert rosszabbul leszek, mint valaha voltam. Ám legkésőbb 9kor már alszom.
Ám vashiányos voltam, kb 3 hónapja gyógyultam ki belőle, gyógyszeren éltem fél évig, napi 3x, úgy hogy kajak után kellett, és én nem tudok napi 3x enni, csak 5x és akkor is nagyon kicsiket. (pl 5 kanál leves, és egy fél alma) ennél többtől felpuffadok, és olyan hányingerem van,rossz közérzetem meg stb.. A Májat pedig kihányom. terhes nem vagyok, a mentstruációm össze-vissza működik, van amikor 2 hetenként müxik, vool 1x olyan, hogy ki is maradt 3-4 hónapig:-s volt amikor havonta ugyan abban az időben jött meg, és volt olyan is, hogy 3 hetenként. 1x volt 8 napig, átlagban 7 nap szokott lenni. de 1-2x volt olyan hogy elájultam, és rengeteg vért vesztettem, volt olyan 1x hogy 3 napig tartott, valami kis barnás, 2. nap piros, és 3. nap pedig alig valami és 4. nap már semmi, el is múlt.
Sry hogy hosszú lett:-/
A tünetek, amiket írtál a kommentedben, utalhatnak depresszióra is!
A hajtépéses dolog és a súlyos szorongás pedig személyiségzavarra. Ne hagyd abba a pszichoterápiát és sajnos az is lehet, hogy időlegesen gyógyszerre lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!