Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Merre találok Budapesten jó...

Merre találok Budapesten jó pszichiátriát?

Figyelt kérdés
Eléggé érdekes szociális fóbiám van: általában csak a kezdeményezés nem megy meg a kérdezés. Néha a kérdezés megy, főleg ha magától értetődő (pl. rákérdezek valamire), de általában 10 percig töprengek rajta. Ha ügyintézés. Ellenkező esetben akár hónapokig is halasztgatok valamit. Interneten is sokszor előfordul az ilyen, de ritkábban.
2011. febr. 10. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
V. ker. Kossuth Lajos tér.
2011. febr. 10. 17:45
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

Nincs jó pszichiátria!

www.emberijogok.hu

Gyógyszert fognak felírni egy nem-létező betegségre! Azt gondolod, hogy be kell venned valamit, hogy ne úgy viselkedj, ahogy egyébként viselkedsz?! Inkább változtatnod kellene. Ha gond, hogy halogatsz dolgokat, akkor végy erőt magadon és ne halogasd! Ezt nem tudja helyetted más megtenni! Ha nem érzed jól magad emberek között, de te szeretnéd jól érezni magad, akkor azt javaslom, hogy menj egy forgalmas helyre, állj meg és csak nézz! Ne csinálj semmit, csak nézz! Tedd meg többször, akár órákon át, mindaddig, amíg nem érzed a változást, mert lesz változás! Meg fogsz lepődni!

2011. febr. 11. 11:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nincs jó szcientológia!

[link]

Próbáltam magam változtatni 16 éves korom óta, most 20 vagyok. És ha nem kérek gyógyszert, nem adnak!!!

2011. febr. 11. 20:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Jó lenne minél előbb válaszolni, mert félek, hogy beleőrülök a magányba. A fősulim is veszélybe került miatta. Akármilyen gyógyszert beveszek. Alapból nem félek tömegben, csak egy egészséges lámpalázam van, csak a kérdezés és a kezdeményezés a bajom.

Szcientológusok kíméljenek!

A Bajcsy-Zsilinszky kórházban milyen az ellátás? Legalább nem lenne messze a "lakhelyemtől".

2011. febr. 14. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Látom, kedves kérdező, nagyon jó úton jársz. Menj el a lakóhelyed szerint illetékes sztk. pszichátriájába, és kérjél ott időpontot. Beutaló nem kell. Elmondod a panaszodat becsülettel, és betartod az orvos utasításait. Hamar meg fogsz gyógyulni. Kérhetsz beutalót a háziorvosodtól, meghatározott másik pszichiátriára is. Én tudnám ajánlani az ÁEK ( állami egészségügyi Központ ), a volt Honvád kórház pszichiátriáját. Nagyon jó volt a scientiologiáról való nézeted! Ezek azonnal megjelennek, ha valaki segítséget kér pszichiátriai problémára.
2011. febr. 14. 17:54
 6/13 anonim ***** válasza:
írj privit és adok telefonszámot!
2011. febr. 14. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:

22:26

mármint nem a magamét, én nem vagyok pszichiáter de jártam...(más kérdés persze hogy én is ugyanígy bíztam a gyógyszerben mint te is az is más kérdés hogy mi lett belőle azután...). de a pszichiáterem amennyire egy pszichiáter jó lehet, annyira jó volt;).

2011. febr. 14. 22:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Én máshol lakom eredetileg, ott rossz az ilyen ellátás (gyógyszer felírása kérdezés nélkül, semmi több, am. salgótarjáni sztk), Budapesten kellene-e beutaló? Úgyis itt töltöm az életem nagyobbik részét, nem akarok hazajárkálni arra a helyre.
2011. febr. 15. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
nem mivel magán.
2011. febr. 15. 21:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Magánra nem nagyon van pénzem :( .
2011. febr. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!