Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség? Hogyan küzdhető...

Pánikbetegség? Hogyan küzdhető le?

Figyelt kérdés
Már az orvos is megállapította, hogy egyébként teljesen egészséges vagyok, azonban mindennaposak a rosszulléteim, főként mikor az egyetemen vagyok. A délelőtti órákat alig bírom átvészelni, áll. szédülök, hányingerem van rettentően izzad a tenyerem, talpam, hideg-meleg hullámok ... pszihiáterhez küldött, hogy szedjek gyógyszert de ezt eddig nem tettem. Volt egy jobb időszakom (pár hónap) de ismét előjött. Egyébként mindez 2009 nyarán kezdődött, tetániás görcsöt kaptam, amit minden bizonnyal életem legnagyobb csalódása váltott ki. Azóta nem tudok szabadulni mindettől:( Szerintetek érdemes lenne gyógyszeres kezelést alkalmaznom? vagy egyéb módszer? tudom, mindez fejben dől el... de nem tudom mindig kontrollálni magam... segítsetek ha tudtok. köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 9. 19:18
1 2
 11/11 NekoOo ***** válasza:
Kedves (remelem gyógyult) kérdező es gyógyult válaszolok! Ram tudna irni valaki hogy beszélgessünk ezekről a dolgokról egy kicsit? Ugyanígy küzdök en is, csak állandó, nem szűnő derealizacios, deperszonalizacios élményekkel.
2018. márc. 31. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!