Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék, hogy ébren...

Mit tehetnék, hogy ébren tudjak maradni?

Figyelt kérdés
nagyon sürgős lenne, ma barátnőm szülinapját ünnepeljük és ébren kellene maradnom hajnalig, elég fáradt vagyok. tudtok valami hatásosat ami segít átlendíteni a holtponton hogy ne aludjak be az éjszaka közepén, ha alszok 1-2 órát amit tudnék, akkor még rosszabb lenne, a kávé vagy energiaitalon kívül esetleg valami más?
2011. febr. 9. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézelődj a homeopátiás szerek között. Tudtommal van valamilyen serkentő hatású "bogyó":))
2011. febr. 9. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem csak a kávé tart életben. Ne igyál sok energiaitalt az nagyon ártalmas. Inkább két kávé, és fent tudsz maradni.
2011. febr. 9. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Tea,cola...nem tudom beválik-e...én egyszer egy nap szinte csak cocát meg nestea-t ittam és elégg fel voltam pöröge,pedig nem az volt a célom:D Sok sikert hozzá:)
2011. febr. 9. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Ginseng royal ampulla,persze akkor lemondhatsz az alkoholrol,mondjuk én nem iszom igy nem is lenne gond.

[link]

Szerintem nagyon erős élénkitő hatása van.

2011. febr. 9. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
az a bajom hogy inni viszont szeretnék, koccintani illene vele :) köszi az eddigi válaszokat, ha van valami írjatok még köszi :)
2011. febr. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!