Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszió16/L? (Kérdésed...

Ez depresszió16/L? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rossz a hangulatom,Folyton sírógörcs jön rám.mindig rossz a hangulatom sokszor van hogy hirtelen agresszív leszek,mindig szomorú vagyok ,azon jár az agyam hogy semmi értelme nincs az életemnek,utálom azt amit az emberek csinálnak,nem érdekel semmi és senki,nagyon sokszor fáj a fejem,a hasam,van hogy egyik pillanatban felmegy a vérnyomásom elég magasra és nagyon ver a szívem,a párnám folyton véres mert egyszer csak elkezd vérezni az orrom.Fáradt vagyok,levert és tényleg semmi olyat nem látok aminek örülhetek,anyummal beszéltem erről,eléggé meglepettnek látszott mert én ezeket a dolgomat magamban intézem el,nem akarom hogy sajnáljanak vagy az én problémámmal törődjenek,de azt mondja hogy ha akarok menjek el pszichológushoz és tudom hogy nem jó ez az állapot de nem akarok változtatni,nem akarok nevetni,örülni semminek.Ez lehet depresszió?
2011. febr. 7. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

én a helyedben elkezdenék valami sportolni :) megnyugtatna!

télen, ilyen ótvar időben nem csodálom, hogy levert vagy...

2011. febr. 7. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet kéne neked egy csávó. vagy a pszichológus se rossz ötlet. illetve a harmadik lehetőség: Emos vagy... xD

najó, viccet félretéve, az első 2 lehet talán jó megoldás (:

16/F

2011. febr. 7. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:

"nem akarom hogy sajnáljanak vagy az én problémámmal törődjenek,de azt mondja hogy ha akarok menjek el pszichológushoz és tudom hogy nem jó ez az állapot de nem akarok változtatni,nem akarok nevetni,örülni semminek."

Ha az akarat nincs meg benned,hogy jobb legyen,akkor miről beszélünk?! NEM akarsz nevetni,NEM akarsz örülni semminek...akkor hülyeség volt ezt megkérdezni!Ha nem akarsz változtatni,akkor megette a fene az egészet... ez a kamaszkor,de pár év,és túl fogsz lendülni rajta,feltéve,ha meg akarsz változni.

Mindenképpen azt javaslom,hogy nézd végig,mi az,ami fontos az életedben,mit akarsz elérni... ez nem depresszió. Ez kamaszkor,mindenkivel megtörténik,mindenki túléli valahogy.

Járj el társaságba,sportolj,tanulj, a lényeg,hogy kezdj valamit az életeddel,hogy kikeveredj ebből az állapotból.

2011. febr. 8. 16:43
 4/5 anonim válasza:
16 éveseknél ez nagyon gyakori, mondhatjuk enyhe depressziós epizódnak, menjetek el koncertekre, bulizni, kirándulni, sport segít, fodrász, ilyesmi:) Akkor van nagy baj, ha már annyira belebetegedtél, hogy képtelen vagy ellátni magad és csak a halál lenne megváltás. na az depresszió. kívánom neked, h sose éld át .
2011. febr. 9. 08:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem igazán tudtam hogy mik a depresszió tünetei,anyummal beszéltem ő azt mondta hogy ez depresszió és szerinte ez az itthoni feszültség miatt van.Egyébként most így jobban utána néztem a dolognak és 13 évesen biztos hogy depressziós voltam,nem ok nélkül.
2011. febr. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!