Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek elmenni a fogorvoshoz,...

Félek elmenni a fogorvoshoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
El kellene mennem a fogorvoshoz, lehet, hogy hülyén hangzik, de nagyon félek tőle, irtózok a fúró meg az ilyenek hangjától, látványától, meg attól, ahogyan fúrják a fogamat :S Egyszer egy fogamat ki kellett idegelni, de nagyon fájt, és még vagy tízszer vissza kellett mennem, közben meg nagyon sokszor fájt, de szinte elviselhetetlenül... Mit tegyek így? :S
2011. febr. 6. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szenvedj tovább a rossz fogaiddal, ha az neked jobb...
2011. febr. 6. 15:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok szenvedni. De hogy vegyem rá magamat?
2011. febr. 6. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem értem, hogy miért fél sok ember az orvostól. Most komolyan jobb szenvedni? Odamész, túl leszel rajta 10 perc alatt, és ennyi.
2011. febr. 6. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Belehalni meg nem fogsz.
2011. febr. 6. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a fúróban mi a rossz annyit hallassz h süvít meg az égett fog szaga. ezenkívül nyom a fúró hegye kicsit.

Ez olyan nagy probléma?

Ha nő vagy és még nem szültél h fogsz szülni? Majd amikor mondja a doki h gerincbe kapsz érzéstelenítőt kirohansz a kórházból?

18/F

2011. febr. 6. 15:15
 6/13 anonim ***** válasza:

én egyszer hétvégén...annyira szenvedtem egy fogfájástól de már hetek óta fájdogált...hétvégén valahogy nagyon rákezdet...bármire képes lettem volna hogy találjak egy fogorvost...vertem a fejemet a falba...már minden hülyeség eszembe jutott...csak össze vissza csapkodtam mindent...nem tudtam aludni...rá vettem magamat hogy elmenjek...nem volt kellemes mikor kihúzták a bölcsesség fogamat..sőt fájt is..de nem volt olyan vészes...úgyhogy februárba megyek tömésre...nem félek egyáltalán...tudom milyen...jó fog orvosom van..odafigyel mindenre...

ha nem mész el csak rosszabb lesz...arról nem is beszélve hogyha majd ki kell húzni az összes fogadat milyen helyes arcod lesz...meg hogy fognak rád nézni ha mosolyogsz

2011. febr. 6. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia !

Én megértelek :) Én is rettegtem és tudod, hogy miért ? Mert egy "hentes" fogdokim volt. Mindig mindent érzéstelítő nélkül akart csinálni, és minősíthetetlen volt a stílusa. Aztán történt, hogy egy nap annyira fájt a fogam, hogy 3 napig alig aludtam, szinte megőrültem. Ehhez visszmenni nem akartam, ismerős ajánlott egy jó fogorvost. És képzeld, azóta minden további nélkül megyek fogdokihoz. Normális, aranyos nő.

Minden a fogorvoson múlik. Kérd ki az ismerőseid tanácsait, aztán menj el el.

Ja, itt még az érzéstelítőtől sem ájulok el, pedig amúgy mindig elájulok, ha tűt látok :D

2011. febr. 6. 15:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem tudok fogorvost választani, mert itt csak egy SZTK-s van, a többi meg ugye fizetős, és 18 alatt vagyok, tehát még ingyenes az SZTK-s; bár lehet, hogy ha elmennék egy másikhoz, könnyebb lenne.

Tudom, hogy a fúrás nem fáj, csak maga az érzés, hang meg a szag...gondolom senki sem szereti. (amúgy nem vagyok nő)

Nem tudom, túl leszek-e rajta 10 perc alatt, de nagyon remélném :S

2011. febr. 6. 15:48
 9/13 anonim válasza:
Minnél tovàbb hùzod az idöt annàl több komplikàciò léphet fel,annàl fàjdalmasabb lessz a gyògyitàs.Màr csak emiatt érdemesebb hamarabb elmenni!
2011. febr. 6. 17:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Még nem fáj(ezt lekopogom...), holnap fölhívom és bejelentkezek...remélem, nem lesz vele nagyon nagy baj(bár elég rossz állapotban lehet :S).
2011. febr. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!