Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez miért van? Mással is van...

Ez miért van? Mással is van ez így?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben többször volt, hogy félálomban köpködtem, majd, mikor felébredtem rájöttem, hogy nem álom volt, mert tiszta nyál volt a párnám.:S

Ma reggel pl. azt hittem, hogy valami edénybe köpök, de mikor belegondoltam józanabbul, akkor rájöttem, hogy megint az ágyba ment.:S Ja egyébként abszolut nem szoktam köpködni, ezért még furcsább ez nekem.

2011. febr. 5. 10:00
 1/1 anonim válasza:

látod magad előtt alvás közben azt is hogy köpöl? mert lehet hogy csak alvás közben nyitva a szád és kifolyik a nyálad. ha pedig nem lehet valami alva járó dolog.

ha hiszel az álomfejtésben az ezt írja: köpés

-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

2011. febr. 5. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!